stay strong!

Åh va roligt att Harry Potter filmerna var dubbade till svenska! Extra roligt tyckte jag när jag till och med hade gjort popcorn till filmen. USCH! Dom raderas från datan direkt! Istället så hoppas jag nu på min kära familj att ge mig Harry Potter boxen för 249 kr från cdon! Plus sexan som kostar 49 kr! Billigt, så det gäller att passa på nu :D

Vad ska jag göra nu då?
Får väl bli en julfilm idag igen. Längtar tills jag ska se Love Actually. Den är så romantisk och bra!



harry p for the win

Hallå!
Provet gick nog helt okej idag. Hoppas på det i alla fall. Är inte så sugen på att få göra omprov nu. Vi fick reda på våra historieprov också. Fick godkänt så det var bra, eftersom jag inte fattade alls vad det handlade om typ.
Just nu håller jag på att ladda ner alla Harry Potter filmer. Dels för att dom är gryma! Sen vill jag förstå bättre och så! För jag och Robin kom på värsta grejen idag i bilen som vi tror lär hända i sista filmen!! Det ni.

Köpt min julklapp till min syster idag också. För er som inte visste det så är de Angelica :)<3
Nu måste jag bara hitta något till Amanda och Henke. Dom är fan svårast att köpa till... haha


jag och lovis i vintermörkret

pusss

y=kx+m

Ska plugga lite matte nu!
Hoppas att det kommer gå bra på provet imorgon, så man får lite självförtroende till nationella.
Har nyss kollat på en julfilm. En lysande jul heter den. Den är inte jätte bra men den duger för att ligga och chill kolla på!

Nu när jag tänker efter så har jag inte gjort nånting idag.. Bara beställt två julklappar :))))
Men det får ni inte veta vad är såklart!


pussss

brüno

Okej, jag är väldigt efter när det gäller att se den här filmen. Men vad är det här? Helt sjuk ju!!
Vaknade tjugo i elva idag. Det var riktigt skönt att få sova ut. Drömde att mamma inte hade tagit fram julsaker till julafton! Fan vad arg jag var alltså! haha

Får se om jag tränar idag. Vet inte om foten klarar det än. Jag ska i alla fall plugga matte!:)

jag vill vara brun och så där fint blond igen!!

come on baby

Hej! Sitter framför tv:n just nu med nya laptopen. Helt okej faktiskt.. Dagen har spenderats mest med att åka bil! Hem från Södertälje och sen till Strängnäs och så. Var och kollade på matchen som jag skulle ha spelat. Dom vann!
JAg gjorde illa foten igår när det var en halv minut kvar av matchen. Det är så jävla typiskt bara för att man ska ut på kvällen..

Ja igår då. Träffa trevliga människor, tappa bort plånboken, grina, en vakt hade hittat den, jag blev glad och dansade även fast jag hade en svullen fot :) Tog inte mycket kort alls. Det var väl tur det. För annars skulle jag väl tappa bort den också.. haha

I fredags kollade jag på Harry Potter. Den var helt okej. Tyckte den här var en mellan film också. Kankse var ca 30minuter med händelser. Annars glider dom ju  bara runt där! Men jag körde ju i alla fall upp till heron. Så nu vet jag ju att jag klarar de!

puuuuuusss

en fråga

fick en kommentar igår som lyder :
...får man verkligen "hoppa" över en dag för att man "måste plugga" ett visst ämne?

Ja egentligen så får man inte det! Det säger väl sig självt. Men nu är det så att jag har prov på tisdag och jag är ledig på måndag. Så vi har ingen lektion innan provet. Och i helgen är jag upptagen. Idag ska jag iväg på match och imorgon har jag också de!
Det här kapitlet tycker jag är svårt och jag har glömt bort det mesta som vi gjorde före lovet. Så då tyckte jag att det var lämpligt att stanna hemma en dag för att göra lite matte så jag klarar provet och Nationella som är den 10 december! Så att hoppa över en dag tycker jag kan vara bra för sina kunskaper. Men det är väl upp till var och en?
Nu valde jag att göra så och det är jag glad för. För jag har gjort massa tal och jag kunde det faktiskt bättre än vad jag trodde :)

personen var anonym som frågade :)



mikrofonkåt

Godmorgon allihopa!
Vaknade för ett tag sen. Stannar hemma från skolan idag. Måste plugga matte eftersom jag har mathcer både lördag och söndag. Så jag hoppas att jag inte missar så mycket idag. Ska även försöka städa lite idag.
Hoppas på att et blir bio idag! Eller det kommer bli det. jag Kicki och Victor kommer åka iaf :)

Träningen igår gick bättre än bra faktiskt :) Mådde lite dåligt i början bara men det gick över som tur var.
Så nu taggar vi till matcherna i helgen!!

min önskelista


jennifer andersson!!

Dagen till ära så vill jag passa på att säga grattis en gång till, till min bäste klasskamrat och vän!
Jennifer Andersson blir 18 år idag! Du är bäst, ingen protest :D
Fick jätte goda bullar och kakor av henne idag i skolan. Och så köpte jag ett Hello Kitty läppglans tille henne.
Hon ska såklart få något mer när hon ska firas av hennes amigos!

Det blev ingen bio igår. Jag och Kicki kom på att vi skulle inte komma hem förrän halv ett typ. Och jag trodde inte jag skulle orka köra då efter två och ehn halv timmes film. Så vi SKA se den på fredag! Om det inte blir värsta vädret så jag är för feg för att åka! Men det får det fanimej inte bli!

Kollade på From Paris With Love igår. Tycker den var helt okej. Handlingen i filmen kom riktigt aldrig fram och filmen var slut helt plötsligt. Svårt var det att se John Travolta som en bad guy också. Men den dög.

sov as bra inatt :D
pusssss


ain't that some shit?

Hej!
Nu har mamma och pappa varit hemma en dag. Har redan sagt att dom kan få åka tillbaka till thailand!
Fan.. jag måste åka buss igen och det suger. Jag kunde chilla sönder utan att någon sa vad jag skulle göra..
Längtar tills jag flyttar hemifrån ;D Vi kollade på En Julsaga igår. Den var helt okej. Polarexpressen är nog ändå det bästa!

Är nyligen hemkommen från två matcher. Första vann vi och den var helt kaos! Örebro fick ett rött kort och då skulle dom bryta matchebn .. sen så tog dom två timeouter typ i andra halvlek.. hel konstigt. Men vi vann i alla fall!

Andra matchen gick bra till en början. Vi låg lika med serielederna. Vi tapopa dock i andra och förlorade.

Så vad har jag gjort idag?  varit arg och fått andra arga.. inte bra.... förlåt.



i'll dance with you!

Såg den här video på elenas nya blogg!
(Elena! Jag trodde du var borta från blogg världeN!!!!!)



hur skön? haha

it's time to surrender

Godafton!

SACO-mässan var väl helt okej! Tog massa broshyrer och kataloger. Är väldfigt sugen på au pair i USA. Skulle var så kul att få prata engelska hela tiden och fira alla högtider där.
Det bästa på mässan var väl att Oskar var där :) Jag träffade han på tåget på väg hem från klassresan i Göteborg.
Så det var skit kul att få träffa han igen :D 

När jag kom hem så tände jag eld i spisen och började städa på toaletten. Så nu är det finns där inne. Ska dammsuga och tävtta alla golv imorgon .


Jaha... trött är jag också.

pussss

grattis mamma! ♥

Hej på er!!! ( COM HEM REKLAMEN NÄR JUDITH ÄR AVATAR.. HAHAH)
Idag fyller min mamma år! Det bästa med att hon är borta är att jag inte behöver köpa någon present.
Eller jag borde väl egentligen.. Men jag har blivit fattig!!! Men istället får pappa i farsdagpresent och mamma i födelsedagspresent ett ny städat hus när dom kommer hem. Förhoppningsvis.. hahha.



Muntliga nationella gick helt okej. Vart lite nervös och jag blandade ihop lite vad jag skulle säga. Men ett G måste det vara! Skönt att det är över. Men då påminner Jennifer mig gladerligen om Nationella i Matte B den 10 dec!
KUL KUL KULt!!

Träning snart!!! :D BTW.. gjorde situps i min säng igår. För jag brukar inte känna när jag gör på golv. Spänner sönder min nacke typ och då känns det aldrig i min mage. Självklart trodde då jag att jag var superstark och hade fullt emd muskler där under. 50 situps i sängen var allt jag klara typ.. SHIIIT!
Så ska börja göra det i sängen oftare! haha.
PLUS- man blev varm och somna fortare :D


ppppusss


gothia cup 2011

Kom hem från mötet för ett tag sen! Som alltid blir jag så glad när man pratar om gothia! Jag vill åka dit nu och chilla järnet. Se grym fotboll och njuta av livet! :D Dessutom så ska Saga, Madde och Emelie med!! Hur bra??? MEGA BRA :D Det som är tråkigt är att Rebecca inte ska med.. och antagligen inte Perry.. :( JAG VILL ATT NI SKA MED!

pusss

i wanna perfect moment

Råkade somna på soffan. Så jag antar att det inte blir så mycket städa idag..
Jag längtar tills mina föräldrar kommer hem nu. Skit tråkigt att vara själv.
Eller tråkigt och tråkigt. Men det vore skönt att känna att någon är där nere!


that don't impress me much

HEJ HALLÅ!
Nyss hemkommen. Nationella gick faktiskt riktigt bra.. tror jag i alla fall. Jag valde att skriva om talängslan och hur man kunde övervinna det. Sammanlagt skrev jag nästan åtta sidor och jag fick med det jag tyckte och tänkte.
Om det inte blir G blir jag tokig.. hahah. Bara att tagga inför muntliga imorgon då!

Idag ska jag städa i ordning toaletten och sen blir det Gothia möte :)

pusss

something new

Hej!
Idag har jag faktiskt varit effektiv.
Ändrade lite på min blogg. Bytte textstil och lite olika saker.
Sen gick jag och hämta posten för jag hade hoppats på att En Julsaga skulle ha kommit. Men nej det hade den inte gjort så jag vände hemåt. När jag kom till Christer och Nonne så kommer Aros springades. Så jag gick och pratade med Christer lite. Det var jäkligt kallt ute så efter ett tag gick jag hem och hämta ved för attbörja elda! Har det rätt så skönt just nu. Sedan fick jag för mig att börja städa i ordning lite i köket. Så jag rensade bland allt som låg på bänken och så! Ser skit snyggt ut nu! Hoppas bara jag inte slängt något Men det tror jag faktiskt inte! Sen så bestämde jag mig för att laga mat. Blev potatisgratäng och fläskfilé igen. Gratängen blev mycket bättre än förra gången och då var förra gången bra!

Nu ikväll väntas paradise hotel och house. Sen ska jag väl köra lite muntligt igen och försöka komma ihåg vad jag sagt. Måste även skriva ett nytt PM efter som mitt första är helt annorlunda gentemot det jag pratar om nu!

Shit vilket långt inlägg det blev...

pusssss

börjar komma igång!

Så äntligen har jag börjat komma igång med muntliga nationella!
Vi har det på torsdag så det är rätt så skönt!
Och vet ni vad?????????
Jag är ledig imorgon :D

Plus att jag inte mår illa längre!!!



pussss

you left a hole when you walked out

HEJSAN! :D

Historia provet gick nog ändå rätt så bra.
Jag hoppas på ett godkänt och att resten av kursen blir bättre.
Jag sa i alla fall idag att jag har svårt att ta information genom att
bara sitta och lyssna! Hoppas hon lyssnade på det nu.

Idag är det träning och jag är riktigt taggad :D
Längtar tills helgen då vi ska möta dom som ligger etta!
Se till och komma och kolla då också!!!!!

Fick nyss ett mejl om att En julsaga är postad :D
Wihoooo. Längtar tills jag och mamma ska kolla på den :D



pusss

elvorna

Hejsan!
Måste bara berätta hur grymt trött jag är alltså.
Vill gå och lägga mig nu. Men det går inte för jag måste plugga historia :(
Jag kan inget typ. Lär mig ingenting på lektionerna. Det ända min lärare gör
är att prata bort lektionerna om helt orelevanta saker om medeltiden.. haha
jag fattar verkligen inget. Har prov imorgon, så det här känns ju jätte bra!

Men iaf!
Vi hade match idag och vi vann! :D
Så skönt att få en vinst när man suttit och åkt i två timmmar :)))
18-24 blev det :)
Kanon insats från alla idag. Vi kämpade som ett lag idag:D
riktigt kul!!!

puss

exit wounds

Jaha.. då sitter man här hemma själv.
Borde:
  • tända i spisen eller kamin
  • börja fundera ut lite tankar på vad jag ska säga på nationella
  • städa
men ist sätter jag på Samson med Alice och sjunger med.



hhhhhhhhhhhhhhej

i hear the angels talking

TJOOOO!
Idag så trodde jag och Jennifer att Max också skulle vara sjuk.
Men så var inte fallet. Så vi åkte ju in vid tio och missa hela lektionen.
Men jag tror inte det gjorde något. Vi gick och sa som det var. Sen satte vi oss
i biblioteket och arbetade med den uppgiften vi hade i samhället.

Efter skolan så åkte vi hem till mig och lagade mat.
Det blev schnitzel idag :D
VArt gott som fan!

Nu har hon åkt och jag ska kolla på Glee och chilla bara!

Pussss

turn it all around

TJENARE!!
Slutade tidigt idag för Max var sjuk.
Så jag åkte hem och käka lite ananas och kollade grey's.
Efter det så somnade jag. Var grymt trött så det behövdes.
Har bränt en skiva nu till bilen. Hoppas den funkar bara.
Det är the scripts nya och några andra låtar :D



Ska åka ner till halv sex för att sola igen.
Känner mig så äckliiiiiiiiigt ofräsch när jag är blek.
Sen efter det blir det träning. Hade tänkt att strunta i den eftersom vi har Historia prov
på tisdag. Men jag får helt enkelt se till att plugga nu under helgen.

Köpte ett vinter hårband idag eller vad man ska kalla det.
Är bra att ha när man har uppsatt :)

Nej men pusssss

mat är fint de

Hej!!
Nu är jag hemma.
Har nyligen lagat mat och idag blev det potatisgratäng & fläskfilé.
Riktigt gott blev de! Smakade som när mamma och pappa gör de!
Ska träna i Strängnäs idag. Lär väl behöva åka ner vid sju .
KOmmer vara grymt halt så måste ta det lungt :)

pussssssss

maybe I'm a dreamer, but I still believe

Nu börjar det bli lite varmare här inne.
Det är så jäkla sjukt kallt ute så det blir det här inne också..
Det blir väl så när man bor i ett äldre hus.
Så nu har jag tagit en sån här luftelement på full rulle.
Jag hinner ju knappt börja elda innan jag ska gå och lägga mig.
Så jag kör på de..

Ska snart sova.
Fast ska nog kolla på Pensionärs jävlar först ;D


pussss

mangooo

Hejsan!
Har typ nyss kommit hem. Var i Eskilstuna med Amanda.
Hittade mina första julklappar och några saker till mig själv :)

Stannade vid ICA för att handla. Köpte en mango och hälften utav den är nu
mellan mina tänder ;D
Riktigt nice faktiskt....


bara att bita ihop

Godkväll.

Jag och Kicki åkte in till Strängnäs igår för att vara med Victor, Robert och Eric :)
Det var trevligt och som jag skrev i förra inlägget så hitta jag min nya pojkvän!
Så underbart söt och mysig så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Vi var iaf hemma hos Robert hela tiden och chilla.
Sen sov vi hos Victor. Idag var det match dags och jag var as taggad!
Men det gick inte så bra. I och för sig var det bara träningsmatcher men det är
ändå inte kul att förlora. Speciellt inte när man var skit kass.
Kom typ igång i slutet av andra matchen...

När jag kom hem så tända jag ljus för mina fina katter.
Speciellt för dig Ronja. Jag saknar dig otroligt och ibland känns fortfarande
som att du ska ligga i sängen när jag kommer upp.
jag älskar dig

Lagade mat idag också.. Vart inte jätte gott. Eller jag var inte så sugen på mat direkt.
Ska väl lägga mig i sängen snart och sova. Skolan börjar imorgon :(


här är min nya kille :))

booowie

Jag har hittat en ny pojkvän <3

movie star

Godmorgon!
Idag är det dags för match mot Vintrosa.
Är lite trött nu så jag hoppas det ändrar sig tills matchen.
För idag ska jag krossa :D

Igår blev det god mat hos Amanda och Henke :)
Sen efter det åkte jag till Angelica där Jennifer, Melinda, Denise, Lucas och Jeppe var :)
Det var mysigt. Vi chillade mest och började leta lite planer till Nyår!
Vi vill så jävla gärna upp till Fjällen så vi Åkersbor får uppleva ett riktigt nyår.
Hoppppppppppppppas!




pussss

accept diversity

Hejsan!
Vaknade vid nio för att det ringde. Men jag hann inte ner för att svara..
Så jag la mig framför tvn och somna tills klockan tolv typ.
Det var riktigt skönt att få sova så länge!

Hände en riktigt scary sak igår igen..
Det ringde vid elva tiden och det gick fram två singaler. Det var ett 019 nummer och det är från Örebro.
Så jag sökte på Eniro och kollade vem det var.
Nummret var från Jonny och Marie som är i Thailand med min mamma och pappa.
Jag fatta inget. Hur fan kunde det ringa därifrån?
Så jag ringde Amanda och berättade. Så hon ringde till Pontus deras son.
Men han svara inte. Så Amanda ringde till min mobil så skulle jag ringa till det nummret som ringde mig.
Inget svar..... alltså fan det var så äckligt!!!
Men sen fick jag tag på Pontus på fb. Antagligen var det hans dotter Melina som råckat ringt.
Som tur va. usch!!!! HAhaha

Snart ska jag fara in till Amanda och Henke. Ska äta hos dom.
Sen vet jag inte vad som händer ikväll..
Kolla film antagligen.

brandsläckare är att rekommendera!

Nyss lös det upp i min hall!
Och det första jag tänkte på var Paranomal Activity..
Men sen tänkte jag att det var en glödlampa som gick..
Så jag gick ut och kolla och då brann de...
Jag hade lagt tändstickorna på kaminen och dom tog eld..



fail ?
Ja

come together- humanity

Köpte ett armband på båten!
Älskar de

sow love

Godmorgon mina sköna bönor!
Jag hoppas att ni är inte är lika förkylda i högra näsborre som jag är...
Men idag sov mina underbara tjejer här igen :D

Vi kollade på paranormal activity igår och det var inte ok för ett tag!!!
Shit det var fan en äcklig film.
Det är nästan så man måste se tvåan bara för att..


där har ni trailern till 2:an!!

Nu ska jag snart skjusta ner dom och sen blir det hem för att städa.
Har träning ikväll. Ska bli as skönt att få springa av sig lite.
Kicki och Jag har också bestämt att vi ska gå ner typ 5 kg till nyår ;D
hahaha

pusssss

kryssning

Hej!
igår så åkte jag Jennifer och hennes föräldrar på kryssning.
Vi åkte Birka Paradise och vi tänkte att det skulle bli chill eftersom det var mycket
barnfamiljer som åkte och så..
Men så blev inte fallet!
Det blev riktigt kul!!!
Träffade några killar som var från "norrland" .. haha

Men nu är jag hemma och jag fick med mig mina favorit tjejer upp..
Förutom Jennifer då.
Vi har ätit god mat och funderat ut någon bra film att kolla på.
Det blev män som hatar kvinnor..
Och det enda Denise gör är att hålla för öronen :D
hihiih


Skriver mer imorgon

ha så kult.. hahah

RSS 2.0