doing nothing is me

Hej hej!
Idag är jag ledig och det är så skönt!! Har kollat på grey's som gick igår och lite andra program.
Kollade även på Dear John. Den är så fin. Kan inte jag också hitta en kille och bli stört kär?????
Helgen blir inte alls som tänkt. Vi skulle gå ut imorgon var det tänkt och sen köra tjejkväll hemma hos mig.
Men vi hade tänkt dra ut i södertälje, men dom flesta där ska ut på lördag. Så då vart situationen lite ändrad.
Jag känner att jag inte vill somna klockan sex typ och sen behöva åka klockan åtta för vi har samling halv tio..
Då kan jag typ inte dricka alls eftersom det är jag som kör.. Och sen är det ju inge kul att vara trött när man ska spela match. Så jag ska väl inte göra ett dugg den här helgen.. Ska bara vara glad över mitt ny klippta och slingade hår <33333333333333333333333333

the body shop

Hola!
Nu är jag hemma efter den lilla kursen jag blev bjuden på av Amanda. Gud va bra det var. Blev sminkad as snyggt och fick massa bra tips! Jag köpte helt nya ansiktsprodukter. Lite vardagslyx sådär. Så jag hoppas att dom funkar bra!

En rengörings mjölk, ansiktsvatten, skrubb, Dagkräm, 3 stycken hudkrämer, en stor tvål, ögonkräm, och lite små prover på schampoo och balsam. Gick även med i klubben så fick några erbjudanen! :D

buy all of the things I never had

Yo Yo Yo wzzzzaap dudes?
Sitter hemma hos Amanda och väntar på att vi ska åka iväg till Eskilstuna. När Amanda blev medlem i Body Shop så fick hon ett presentkort på en kurs. Så dit ska vi och förhoppningsvis är det lärorikt och kul!
Jag vet att varenda inlägg har innehållit någonting om mitt hår. Men fy fan vad jag hatar det nu!! USCH! Grönt, gult, grått och allt... Ska bli så skönt att få fräsch färg och toppar!!!

Ska sova hos dom också, för jag har ingen bil så kommer inte hem.

nothing will ever come between us.

Tja Tja Bloggen!
Helgen har bara glidit förbi. Har inte gjort så mycket speciellt. Jobbade igår och sen på kvällen kollade jag mest på American Idol! Chris Medina åkte ur och jag börja böla.. usch och fy vad han är bra!
Åkte ner och kollade min första hockey match för säsongen. ÅKERS IF HOCKEY ÄR KLARA FÖR DIV 1!!!
Jag valde rätt match att kolla på helt enkelt. Sen var jag, Kicki och Jennifer jävligt taggade på att dra ut. Så vi ska nog göra det på fredag och sen kör vi myskväll hemma hos mig med hemma gjord pizza på lördagen. Så den här veckan kommer bli awesome. Färgar ju håret på fredag också :D:D:D:D

Blir lite mat snart och sen Big Brother. Ska kolla om Never say never har kommit ut så man kan ladda ner den också.

pussss

måste ses!

Limitless
Paul
The Adjustment Bureau
The Lincoln Lawyer
Beastly

you got that smile, that only heaven can make

Tjenare Mannen!
Sitter här framför datan och funderar på när jag ska börja baka bullar. Blir nog snart. Men först ska jag försöka öva lite på min video som jag ska skicka in till aupairvideos.com. Men det blir inte förrän nästa vecka eftersom jag ska färga håret på fredag! :D Måste ju se så bra ut som möjligt! A inte för den delen, men håret är ju för taskigt just nu!!

Annars ska jag inte göra så mycket. Kolla på någon bra film. Har föresten glömt att säga att jag sett Tarzan nu för första gången. Den var mega bra :D

snyggaste klasskamraterna!

one day when the sky is falling, I'll be standing right next to you

Godmorgon! :D
Så skönt att mamma inte jobbar dag så jag kan sova ut. Ätit god frukost och nu sitter jag här och lyssnar på Chris Browns nya singel med Justin Bieber! Gud så bra den är.. Haha :D Nu kommer jag låta über töntig men när jag kommer till USA så är han en utav dom jag ska kolla på har jag bestämt! Kanske till och med har en chans på han?
Vem vet??? HAHAH :D

Jag vill också se One republic och The script! Så hoppas dom har någon konsert när jag är där.
Ska snart börja göra mig i ordning för en svenska lektion...Så kul :D Sen ska jag åka till margareta och Kenneth och vara där tills träningen börjar. Hoppas foten vill hålla idag bara :)

hopefully it will go my way

Hejsan! Glöm inte bort att kolla min andra blogg också. Skriver lite vanliga inlägg där med. Varit i skolan idag. Så kul med fem timmars hål. Jag och Robin satt ute ett tag men sen sluta vid vi datan.. Och vad gjorde vi inte som vi borde?
Ni kan säkert lista ut det själv. Men  JAG MÅSTE BÖRJA SÄTTA IGÅNG! Alla vi tre måste komma igång.. Vi får helt enkelt peppa varandra!! :) En månad kvar nu bara också så det är verkligen dags!

När jag kom hem så hade jag fått ett facebook meddelande om att vara barnvakt. Så det ser väldigt bra ut just nu :D
Det kommer bli jätte bra med lite nya erfarenheter och referenser! Så förhoppningsvis går det som jag vill..
USA 12 september <3

Fick reda på vad jag ska få tillbaka på skatten också!!! WOHOHOHOH säger jag bara. Är så glad just nu :D

alfapet

Hejsan! :D
Kom nyss hem från träningen.. Blev ingen match idag heller. Dom fick inte ihop något lag så vi tränade istället. Men jag stukade upp foten lite igen så jag fick sitta rätt mycket av träningen.. Men jag ska få låna fotledsskydd av Jenny nu så jag hoppas att den passar och att den funkar!!

Igår så åkte jag till Pelle och vi chillade mest. Spelade alfapet för första gången i mitt liv. Shit v svårt det var. Så nu vet jag vad jag ska köpa för spel. Sen så kollade vi på några scener från Dinner for Schumucks.. Hahah!!!

Just nu äter jag spagetti och köttfärssås igen. Ska hoppa in i duschen sen och efter det åker jag ner till Jennifer. Mamma och pappa jobbar imorgon och jag börjar tolv så jag vill inte behöva gå upp så tidigt!

pusss

feels good to meet you

Godmorgon!
Snart ska jag iväg och jobba. Kort dag till ett. Så kommer hem ungefär två. Vet inte riktigt vad jag ska göra.
Börja känna av halsen lite. Inte mycket alls, men den är lite tjockare än vanligt. Har lite lite träningsvärk i armarna också efter gårdagens 8 minute arms. Fan nu ska jag få tonade armar till Alanya och sommarn! Speciellet till studentklänningen som väntar. Måste köra 7 minute abs idag också och buns!

Men nu ska jag åka iväg snart. Dags att ta på sig byxor. Just nu sitter jag i mina nya short så dom ska töja sig lite.
Hahah pusss

aupairlisa.blogg.se

Läs min andra blogg för att se hur det går med au pair ansökan :D

soft dag

Godmorgon! Idag har jag bara en lektion! Svenska dock.. Men det går nog rätt så fort. Ska även få hantlarna av Robin idag så idag blir det att pumpa lite till 8 minute arms. Hoppas jag kan träna handboll idag också. Stukade ju foten lite igår.. kanske är bäst att vila den. Men jag får se !

Här är min syster när vi var uppe i estockholmo!

världens sämsta film

Hejsan!
Idag så har jag varit hemma. Jag orkade inte gå upp klockan sex när jag börjar tolv.. Jag visste inte att jag började tolv förrän på kvällen igår.. Annars hade jag sovit nere i åker. Så idag har jag kollat på nyaste glee♥ Idag var det Regionals! Kom några tårar till dagens avsnitt!! Efter det så satte jag på gamla avsnitt och sjäng med och dansa.. Hahah jag gjorde det typ i en timme. Jag är lite konstig så! Kollade på Cabin Fever 2 Spring fever. FY FAN VA KASS!
Ingen handling what so ever....Kan nog vara sämre än The Mist..

Sen har jag bara käkat lite bullar och kollat på american idol. Ska kolla ett avsnitt till sen kanske efter big brother.
Just nu sitter jag nyduschad efter fotbollsträningen. Stukade foten lite idag så fick ssitta sista tjugo minuterna. GREY'S ANATOMY HAR BÖRJAT IDAG!!! Det är ett jätte intressant avsnitt just nu. Men dom borde visa det sista avsnittet på säsongen innan dom drar igång efter ett så långt upphåll.

Men nu börjar det
pusss

bull-lisa bakar lite bullar!

Shit asså, mitt kanelbulle begär har nästan gått överstyr!
Jag började baka idag när klockan var fem. Var klar halv åtta. Men Guuud så goda dom är! Det är nog dom bästa jag gjort. Eller rättare sagt, dom är det. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Dampat inom mig för att Lill, våran historia lärare suger så jävla mycket! Hur fan kan man babbla alla lektioner??????
Tur att jag har mina bullar!!

don't hide yourself in regret

Hejsan!
Nu är jag hemma efter träningen. Oj oj, nästa gång blir det att köra i långkalsonger och shorts. Går ju knappt att springa i långbyxor.. Men det var skönt att få springa av sig lite.
Har jobbat idag. Det gick bra, dock var det väldigt lugnt. Får hoppas att det blir lite mer drag på fredag!

Jag längtar inte ett dugg till imorgon. Har fem timmar håltimme. Så tråkigt!!! Men jag måste gå på den sista lektionen, för jag gick inte förra tisdagen.

Hoppas jag kan sova bättre idag också!!!

burning desire

Hej!
Det här har nog varit en av dom tråkigaste dagarna på länge. Det enda jag gjort är att kolla big brother, äta, kolla film, äta, äta, träna, äta, kolla big brother. Fast det har varit rätt skönt att inte göra ett dugg heller. Det var länge sen jag inte gjorde någonting. Jag har i alla fall sett en as rolig film.


Get him to the Greek
Den handlar om att en kille ska hämta en rock stjärna till en konsert i Las Vegas.. Tror jag det var. Och under dom tre dagarna hinner det hända rätt mycket roliga och konstiga saker. Jag undrar om den är typ verklig.. För Infant Sorrow har ju varit med i flera filmer.. Inte verklig, verklig men baserad kanske? Aja hahha den var rolig!!


bajsar björnar i skogen?

Tjululu
Sitter hemma hos Jennifer, med henne och Kicki. Vi såg nyss slutet av melo.. Asså fan! Varför ska Saade vinna? Okej, jag typ älskade han förra året. Men i år är han ju bara töntig... 47 gånger sjunger han tydligen Popular...

Vi kollade på paranormal activity 2 förut. Fan va läskig den är.. Jag blir så lack att inte pappan vill förstå..
Längtar tills trean kommer!!

never say never

Goddag!
GUUUUUUUUD vad jag sov skönt inatt! Somna väl strax efter elva och sov till elva!! Jag är så utvilad. Satt ute i solen nyss. Så skönt att börja lunna sitta ute och visa min kritvita hud. Fy fan jag måste sola ASAP!!!

När jag kom hem från jobbet igår så åt jag lite mat, sen åkte jag ner till Jennifer! Haha vi satt och kolla på filmklipp med oss från gothia och sånt. Shit vad vi garva åt det och mycket annat också!! hahah

Jag är så glad just nu, för jag ska få jobba på måndag och fredag :D Jag kommer få en veckas lön den här månaden igen. Så då är mina fickpengar klara för ALANYA!! Riktigt skööööönt.
Så då kanske jag till och med har några pengar att leva för nästa månad.. haha. Längtar till 1 april. För då ska mitt hår bli blont igen! Usch för mitt hår just nu....

Ska snart hoppa in i duschen för att sen åka ner till Jennifer igen. Jag, hon och Kicki ska laga god mat och kolla på paranormal activity 2... får se om den är lika läskig som ettan. Det lär den ju vara :( haha

Mango check: 7 stycken den här veckan ... hahahaha

time for a new era

Gokväll på er!
Kom hem för ett tag sen. Jag var inne i Strängnäs och tränade handboll. Det var roligt! Skrattar alltid när jag är där inne. När jag åkte hem så stod polisen vid busshållsplatsen vid rondellen vid skämby. Så klart glömmer jag att blinka ut, eftersom det inte är som en rondell... Men dom stanna mig inte som tur var.. Fast jag blev allt lite rädd.

Idag är mina känslor lite lugnare. Har klarar av ett prov, eller jag vet inte om jag klarat det, men jag gjorde det ju i alla fall. Imorgon är det fredag och jag ska jobba. Ska vara på färgavdelningen och repetera lite!

Jennifer skrev på min logg om att hon visste hur jag kunde tjäna 500 kr. VILL VETA NU!!! :D
Längtar tills på lördag. För då blir det god mat, paranormal activity 2 och melodiofestivalen med Jennifer och Kicki :D

godnatt

ibland så får det vara nog

Hej på er!
Idag har jag en väldigt skit dag faktiskt.. Blir så jävla less och nu fick det faktiskt vara nog!!
Jag skulle kunna skriva så mycket dåliga saker just nu. Men folk kommer ändå inte förstå och tycka att jag har fel!
men men basjsjsijsisfindjvnö fkdfhsdfisdfihfjsdfjnsdföfjsdioöf

Idag är tredje dagen i rad jag äter mango!! Åh jag menar när jag säger att den jag åt idag var perfekt.
Åt nog upp den på fem minuter... ojojoj. Jag är ett riktigt mango freak.

Idag vart min anmälan klar 100%. Så nu är det bara att vänta tills någon matchas med mig :)
Har även skaffat en ny blogg idag. Den ska jag börja skriva i om jag matchas med någon och om jag åker väg kommer allt stå där :D aupairlisa.blogg.se heter den!

Ska ändra headern och sånt när jag vet vart jag ska åka :D


No matter how talented you are, not everybody is going to like you. But that's life, just stay strong.

men tjenare!
Nu har jag skickat in min anämlan till Cultural care igen. Dom hade kollat igenom den, men det böevhdes lite ändringar på vissa saker. Så nu är det fixat! :D

Idag har jag faktiskt ätit en semla. Tänkte att jag inte skulle göra det. Men det blev så i alla fall. Jag har ju rört på mig nu tre dagar i rad, så det kan inte vara något fel med att äta en till sen va? haha
Köpte även en till mango idag. Den var så god igår!!! Annars verkar det inte hända ett dugg idag....


so crazy is this thing we call love

Kom hem från träningen för en stund sen. Duschade och sen käkade jag en mango! Gud va god den var :D
Är rätt trött, så jag får se om jag orkar kolla på Big Brother. Men det lär jag göra. Ska upp tidigt imorgon.
Ska få ett samtal från Cultural Care imorgon :D Hoppas dom har bara bra saker att säga!

Nej men puss på er

acting like a animal


Bilden är inte rättvis... Men mitt lår svider som satan bara för den där bajs 4:an i Tillberga.
Vi förlorade idag.. Vi var nog rätt sega från gårdagen. Men helgen ska avslutas med The fighter och popcorn!
Och så ska jag få sova till tio imorgon <3 gud så skönt!!!!

you are so right for me

Hejsan!
Det blev vinst i handbollen igår. Sen åkte jag hem och fixa iordning mig. Att bada bubbelpool kan fan ha varit det skönaste jag gjort på länge, plus att jag hade nyrakade ben. Det var kung!!! Det var kul och skönt att bara ta det lugnt. För nu ska jag iväg på match igen. Borde slänga i mig något att äta.. Men vet inte vad.. :p
Aaaa
puss

i was born to be brave

Godmorgon!
Jag har sovit så underbart gott alltså. Jag stängde av tvn efter Big Brother, så klockan var elva. Sen vaknade jag vid halv tio för att Matte ringer. Han behövde skjuts hem från Strängnäs, för han trodde inte han skulle hinna med bussen. Så jag gick upp och sånt. Men pappa var redan på väg till Strängnäs så han ska hämta honom.

Ikväll blir det att åka in till Södertälje med Jennifer och Kicki! Ska bli roligt och skönt framförallt. Vi ska basta och bada bubbelpool och sånt.

Men nu ska jag gå och skriva klart mitt brev och skicka in det. Sen är det dags för matchning!! :D ( eller inte riktigt, för dom ska kolla på brevet först och se så det är bra och ringa mina referenser, men sen så :D haha)
Det ska bli så kul och se om någon familj passar mig! Sen ska jag börja tagga till match också! Japppp.

pusss

I have climbed highest mountains, I have run through the fields, Only to be with you!

Tjaaa!
Nu är jag hemma. Håller på med mitt brev. Är nog snart klart faktiskt. Så det känns bra!
Ska få äta min favvo mat idag, spagetti och köttfärsås, muuums.
Käkade ute idag med Kenny och Jonas. Det var också gott. Det blev en kycklingtallrik.
Som det ser ut nu ska jag hämta Angelica och Denise ikväll. Så jag ska typ sova vid nio, tio och sedan gå upp igen efter ett någon gång. Men imorgon ska jag äntligen få sova ut! Ni anar inte hur skönt det ska bli!!!!!

there's nothing wrong in loving who you are

Godmorgon.
Jag är jäkligt trött om jag får säga det. Skulle behövt sova till tolv idag känns det som. Har haft svårt att somna dom senaste dagarna. Så ikväll får jag hoppas det blir bättre. Ska iofs kanske hämta denise och ange i eskilstuna. Men jag ska höra med dom sen om någon annan ställt upp. Får om det är så, ska jag fan sova klockan nio idag!!

Men idag ska jag tjäna pengar och det kan man verkligen säga att jag behöver!! Ska fråga om jag får jobba nästa fredag också.. Och några fredagar efter det.. hihi!

Jag vill att det ska bli lördag klockan sju just nu typ. För då ska jag basta med trevligt sällskap<3

My mama told me when I was young, we are all born superstars.

Tja!
Idag har varit en väldigt effektiv dag vill jag säga. Började med ett möte med min engelska lärare. Vi skulle kolla igenom mitt host family letter om det var något som inte passade in och sånt. Sedan så hade jag, Jennifer och Robin ( som fyller år idag!! GRATTTIIISSS :D) ett möte med Annika, våran projekthandledare. Hon tyckte faktiskt det såg bra ut så det var ju skönt. Sedan så hade vi svenska och på den gjorde vi inte så mycket. Robin jöd på bullar och jag moffa i mig 7 stycken! Dom var så goda :D Vi tog massa snygga bilder också.

Sen åkte vid hem och jag gick från bussen. Tog typ 40 minuter kanske. Sen somna jag ett tag. Vid halv sex åkte jag ner till ishallen för vi skulle ha gothia möte. Och tyvärr så blir det inget gothia i år. Det var många som inte hade pengar att lägga ut, och det har inte jag heller, så ja. Men det är inget att göra åt. Så blir det i livet, allt är inte som förut liksom..

Sen hade jag träning.. Den var väl direkt inte effektiv. Men jag har nyss kört 7 minute abs och 8 minute buns så :D


8 minute buns

Det här kan man kalla jobbigt!!


I was born this way

Tja tja!
Nu är jag hemma efter en hel dag i skolan. Den har faktiskt varit väldigt effektiv. Vi gjorde projektarbetet på håltimmen och så började jag skriva mitt Host Family letter! Så nu är jag på gång alltså..
Dock är jag inte så sugen på prov imorgon..Men det är bara att köra på!

Ikväll ska jag unna mig lite popcorn tror jag. Jag tränade ju fotboll igår för det blev ingen handbollsträning och det kändes KANON!!! :D Trodde jag inte skulle orka hela träningen eftersom det är väldigt olikt handbollens kondition, men det gjorde jag. Så popcorn är jag värd. Har ju faktiskt inte ätit chips på tre veckor nu..

Märkte nyss att mitt host letter jag skicka hem och till min engelska lärare inte hade allt med sig.. Får hoppas att det är sparat. Får börja om redan nu och försöka minnas vad jag skrev.. haha

pusss

RSS 2.0