cultural care au pair

Hallå!
Kom hem för en stund sen. Har varit i Stockholm idag. Min syster Amanda följde med för att jag skulle på informationsmöte om att åka som Au Pair. Vi kom upp vid 11.20 och mötet började inte förrän två. Så vi hann ju shoppa lite. Och jag har hittat mina nya favorit klänningar!!! Dom kommer jag använda sönder i sommar alltså.
Har letat sjukt länge efter klänningar och linnen men urringning i ryggen och idag fann jag dom <3
Dom kommer bli sjukt snygga i sommar med bara ben och med shorts. Här är den :


Sen gick vi till mötet och fick vänta ett tag tills det börja. Nadia var hon som skulle berätta det viktigaste om det hela. Hon var så glad och positiv hela tiden så det gjorde ju saken bättre! Det var sjukt intressant och när man såg bilder på hennes och Emilias "barn" så verkade det as kul och dom var jätte söta! Efter mötet så blev jag intervjuad både på svenska och engelska om hur jag skulle klara av att hantera om barnet till exempel inte gillar mig eller om jag kommer i konflikt med föräldrarna och sånt. Så nu ska jag bara göra klart min ansökan så ska jag börja matchas med familjer :D

pusss på er

girl, wake up and understand the consequences of your actions

Hej på er!
Gud vad fort det går att jobba en lördag när man jobbat en hel vecka. Vi kom hem lite efter två så jag stekte mig två mumsiga hamburgare och la mig sen på soffan för att få sova lite till. GUUUUD va skönt det var måste jag säga!
Kommer nog inte ha några större problem med att somna sen heller efter att ha gått up kvart i sju i en vecka.

Men jag ska upp senast nio imorgon eftersom jag coch syrran ska åka till Stockholm. Jag ska Au Pair möte då. Det börjar klockan två och håller på till fem. Så jag ska sätta mig och tänka igen om lite frågor och sånt. Men innan det börjar så hinner vi gå lite på stan. Får se om jag hittar något snyggt. Kan faktiskt unna mig lite. Fick denna veckas lön redan nu så det var ju bra. Ska betala resten av resan på måndag hade jag tänkt. Sen är det bara att spara till fickepngar. Ska minst ha med mig 3000 kr :)


that should be me

Nu är jag rätt trött på alla sätt. Körde nyss lite 7 minute abs och 8 minutes buns. Sjukt jobbigt. Ska börja värma upp ordentligt och sen göra dom. Man är helst slut efter typ 3 minuter..
Men jag är även sov trött så jag ska nog sova snart. Kollade så klart på Vampire Diaries förut. Så bra. Men det går inte riktigt som jag vill, även fast jag inte vet om jag vill att det ska bli så. Men det återstår ju att se ;)


I hope I get to see you soon

Godmorgon!
Äntligen fredag. Har sovit jätte bra inatt. Känner mig utvilad, men ser dock inte ut som att jag är det..
Matchen igår är bara värd att nämna så här lite, tyvärr.. När jag kom hem så stekte jag mig två hamburgare och gick upp för att kolla klart på filmen IT eller DET som den heter på svenska. Det är den filmen med clownen som lurar ner människor i kloakerna. Om jag hade kollat på den ca 2001 så hade jag nog tyckt att den var läskig. Men nu är filmen gjord 1990, så special effekterna är ju inte dom bästa direkt. Men den gick att kolla på i alla fall.

Iofs spelar det inte så stor roll att det är fredag för mig idag. För jag jobbar imorgon också. Så ikväll ska jag nog skriva lite till projektarbetet. Vi bestämde att vi skulle göra som en mindre uppsats och sen kolla på varandras.
Historian kan jag ju glömma. KOmmer aldrig hinna klart den, plus att jag inte vet vart pappret är..

Beställde lite från E.L.F också igår :D


pussssss

it's funny how much I miss you.. or not

HEJ!
Tredje dagen ät gjord och jag har nu lärt mig hur man bryter färg. Idag har jag haft mest och göra och det har ändå inte varit mycket. Men jag kommer kanske få jobba några fredagar sen när jag är ledig när vi börjar närma oss vår och sommar. För då är det ju lite mer fart på färgavdelningen!

Har fått hem mina HM saker jag beställde nu. Så jag ska testa dom. Hoppas dom passar bra <3
Ska ladda ner nyaste Glee nu också. Skriver mer sen kanske!

pusss

early mornings

Godmorgon allihopa!
Andra dagen börjar nu. Oftast när tisdagen är gjord så brukar det gå fort. Så nu ska jag ta mitt färgsinne och göra några mackor. Ikväll ska jag åka och hämta ut mitt H&M paket som har kommit!
Det är en vanlig bandeau bikini. Hoppas den sitter bra!

cya

love is all that I need and I found it there in your heart

Hejsan! Första dagen på jobbet är gjord. Alltså jag visste inte att det fanns så mycket olika färg som det gör.
Det är inte direkt så man bara kan köpa en burk och tro att det ska bli bra inte! Har tagit med mig några papper hem så jag ska läsa dom. Var inte jätte mycket att göra, men det var ändå skönt eftersom jag pluggade mest idag.
Ska jobba nästa fredag också för Emma ska vara ledig. Pengar pengar pengar <3 ALANYA here i come!!

Ska gå och lägga mig åtta tror jag och sen vakna tio för att kolla på big brother. Det är så konstiga människor medså jag måste kolla! :D
pusss

inga förluster här inte

TJA! :D
Igår vart väldigt annorlunda än vad jag, Jennifer och Kicki hade tänkt oss. När vi sitter och väntar på melodifestivalen så lyssnar vi på MTV. Då kommer en utav Rihannas låtar upp och Kicki säger då att hon är sugen på att dra ut.
Så det blev det vi gjorde. Vi fixade i ordning oss och åkte till södertälje. Där var Max, Pelle, Kongo, Måns och Hurtig. Vi tänkte dra ut på 550 men det var värsta kön så vi gick in på någon rockbar ist. När vi kommer dit så märker Kicki att hon glömt sitt leg hos Max.... Så vi chillade där istället, för hon kom in iaf och sen drog vi till ett annat lugnt ställe.
Men det var riktigt kul i alla fall.. Min hals ser ut som helvete... Och jag har ketchup på hela min jacka typ :D
Fast det var mysigt och kul ändå :D

På morgonen mötte jag Pelle i NHL. Jag hade vunnit mot honom senaste gången vi sågs. Så han ville ju förstås ha revansch. Men icke sa nicke.. JAG VANN!! :D Min dag är räddad.
Just nu sitter jag i myskläder, så skönt
pusssssssssssss

when the waves are flooding the shore and I can't find my way home anymore. That's when I look at you.

Godmorgon mina kära vänner.
Lekte lite taxi inatt. Körde hem min älskade målvakt Klang :D Det var trwvligt att få träffa henne utanför handbollsplanen. Kom hem tjugo i tre så jag somnade väl ungefär direkt efter det.
Medan jag väntade på att få åka iväg så kollade jag på I Love You, Man! Fan va bra den var. Skit rolig var den. Skrattade sönder och jag satt själv på mitt rum och såg den. Så mamma och pappa lär ju undra vad jag kolla på.
Jag rekommenderar den starkt :D Den handlar om killen till vänster som ska gifta sig. Men han har inga vänner så han vill skaffa sig en bestman eftersom hans flickvän ska ha massa brudtärnor. Så han försöker träffa kompisar.
HAHAHAHAHHA ÄLSKAR DEN HÄR FILMEN :D::D:D


vampire diaries

Lite roligt faktiskt. Kicki och jag pratade lite om vampire diaries för någon vecka sen. Och då var jag lite irriterad för jag visste inte när det skulle börja på sexan igen. Den serien är ju så bra så jag vill inte missa något.
Och igår så hade jag inget att göra. Så jag kollade på det senaste avsnittet som gick på tv för att jag ville komma ihåg vad som hänt och så. Kan ju säga att den måste vara ren tur eller skicklighet, för idag har vampire diaries premiär igen :D:D:D:D <333333

i would go through all this pain

TJA!
NU HAR JAG LOV! :D Rätt skönt att få slippa skolan i en vecka. Firades med tacos i skolan. Så nu är jag hemma och tänker på hur skönt det är att ha en hel helg ledig utan match och jobb. Imorgon ska jag till Kicki och kolla på melodifestivalen och äta gott. Jennifer tyckte vi skulle käka nyttigt. Så kanske blir en god fruktsallad också:D
Det ska bli kul i alla fall och bara vara med varandra. Annars är man ju mest när det är fest eller utgång.
Hoppas det är bra låtar på melodifestivalen, för jag har inte gillat det på några år.

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag. Kolla på The Last Song och I love you Man tror jag!

there's a spark in you

Hejsan!
50 minuters lektionen idag kändes väldigt nödvändig. Men jag hade ju mammas bil så det var chill ändå.
Har bara en lektion imorgon också, så jag hinner ta mammas bil då med. Har match idag!!! Vi ska möta Hallstahammar. Kommer nog bli en rolig match. Mycket kontringar och sånt förhoppningsvis!!! :D
Tränade igår med Bullens herrlag. Dom körde spänstträningen som vi har ju gjort nu två måndagar irad. Det kändes lite fortare igår eftersom man redan gjort den en gång den här veckan. Men det behöves. Ska nog åka in nästa vecka också. Om jag inte ska simma på tisdagen.. fast jag kan ju träna på onsdagen i alla fall.

Beställde ett par ljusa shorts nyss. Behöver ett par nya till Alanya. Jag köpte ett par slitna demin blå shorts förra året. Men jag blev lite besviken och ångra att jag inte tog dom ljusa. Får dom på sportlovet tillsammans med dom vanliga bikinitrosorna. SKa nog avbeställa den andra bikinin jag beställe. Så mycket badar jag inte på en sommar så jag behöver ha två. Dessutom hatar jag linjer när man solar, så varför ska jag ha en bred bikinitopp som kommer förstöra min bruna hud? :D haha fast jag får se för den är så söt!!


take me baby or leave me

Tja tja!
Sitter och lyssnar på nyaste avsnittet av glee. Två gryma låtar var med i det här avsnittet! Sen var det ett jäkligt bra avsnitt i övrigt också. Längtar tills nästa onsdag redan nu.

Skippade religionprovet idag... väldigt dumt kanske. Men jag hade bara läst igenom boken en gång så det kanske var smart också. Det får jag väl veta efter lovet om jag gjorde ett smart val..

Ska nog träna handboll i Strängnäs idag. Dom ska köra samma övningar som vi gjort nu dom senaste två måndagarna. Tror det kan vara bra med lite extra träning. Måste ju träna mer nu, Alanya ni vet! ;)
Skippade nästan potatisgratängen idag också. Käkade sallad till maten. Kör en Henke, Amandas kille, han ska sluta äta potatis och sånt. Fast det ska jag inte, men dra ner på det ska jag försöka göra. Har inte ätit chips på snart två veckor nu också !! Det är riktigt bra :D


här är biknin jag beställde. :D

this is exactly what i needed

Fan vad glad jag blev idag. Jag får jobba på järna trä på lovet. Ska få lära mig om färg. För just nu kan jag inte ett smack om det. Det är ju bra att kunna i alla fall basicsen om någon kund kommer och frågar mig. Så den veckans lön går direkt till fickpengarna i Alanya! :D

Beställde en ny bikini dagen till ära också. En vanlig svart bandeaubikini. Får den nästa vecka så jag hoppas den passar. Jag tar alltid 36 i bikninitrosorna, även fast jag vet att jag behöver större. Men den töjer sig ju i vattnet och jag vill inte få så stor vit rumpa! hahaa :D

Har även betalat dom första 500 på resan. Så nu är det ingen återvändo :D


you know I'll do anything for you

TJA!
Sitter i skolan och har hål. Har haft hål sen klockan tolv typ. Börjar inte förrän fem i tre :( DET SUGER!
Jag och Jennifer har också insett att vi kommer leva som fattiglappar tills Alanya om vi ska ha några fickpengar där. Men dom här månaderna vi får leva som loppor kommer vara värt när vi väl är där! Jag kan inte sluta tänka på att vi ska åka. Ska bli så jävla kul!!!!!! WOOHOHOHOHOHOHO!

Ska ner på fotbollsmöte sen. Hinner typ bara komma hem och sen ska jag ner igen.

cause baby you're a firework

Hej!
Är hemma idag. Sov riktigt bra inatt. Så det var riktigt skönt och det behövdes!!
Har beställt ett nytt bankkort nu också. Visa blev det. Så nu kan jag betala resan själv utan att mamma och pappa ska behöva betala och jag måste ge dom pengar. Hade även avbesällningsskydd på den så det var mest därför jag bytte. Längtar till träningen ikväll. Vill känna mig helt utpumpad. Ska nog simma innan fotbollsmötena imorgon också.
Måste ju komma ifooooorrm!!

own the night

Hej!
Kom hem för en stund sen. Vi förlorade matchen.. Fick rött kort och ja det känns sådär. Men jag får simma på torsdag istället. Eftersom vi har match då och jag får inte vara med. Jag och Hellan pratade om att börja simma.
Måste ju komma i form nu till alanya ;D Men jag skulle gärna spelat matchen.

Ska vara hemma imorgon. Ska bli så skönt att få sova ut riktigt ordentligt. Har sovit jätte dåligt den här veckan.
Så ska kolla på någon film ikväll bara !

pusss


studentresa in my heart

Fy fan!!!! Jag och Jennifer har nu bestämt oss för att vi ska åka till ALANYA med thomasgymnasiet! Det kommmer bli sjukt kul och skönt att få komma iväg!!! 21 maj drar vi!!! LET'S DO IT!!!

oh my god, what the fuck happened?

Tja!!
Herregud!?!? Jag skrev ingen inlägg igår. Det är ju nästan katastrof.. Jag kan ju berätta lite vad jag gjorde idag då istället. Jag var i skolan typ i en och en halv timme. Sen efter det åkte jag, Jennifer och Robin till eskilstuna för att handla lite. Jag hitta inte så mycket. Köpte bara schampoo,balsam och hårinpackning, svettband och torrschampoo :p
Men små saker som det behövs också. Sen när jag kom hem kollade jag på Transformers revengage of the fallen!!
Hann bara kolla halva för sen skulle vi åka in till strängnäs eftersom mamma och pappa skulle träffa lite kompisar. Så jag hämtade upp Amanda och vi åkte hem till dom och åt god mat. Vid tio åkte jag för att hämta dom. Kom iväg vid halv elva. ÅKte till stallarholmen och lämnade av några och sen hem. Vi var hemma typ vid halv tolv. Och jag kunde inte låta bli att kolla klart på filmen. Fan va bra den var alltså! Längtar tills trean kommer :))

Imorse gick jag upp tjugo över sju för jag skulle jobba. Och nu är jag hemma.
Ska försöka vila ett tag för att sen åka ner och förkröka med tjejerna. Ska inte dricka dock. Ska köra. Har match imorgon också. Sen ska vi vidare till Matte som fyllt 20 år :D:D

men nu sova
hejeh jehej

did I do something good?

Idag så överraskade mamma mig med säsong 1 volym 2 av glee!!! :D Fick ju den första delen i julklapp. Mamma trodde ju att hon köpt hela serien. Så hon beställde den till mig och lite till sig själv :D
Fick även en större necessär som man kan ha när man reser :D
TACK :D:D:D

min triss historia

Hejsan! :)
Tänkte berätta en liten rolig sak idag. Förra veckan så köpte jag mig en trisslott på station. Jag vann 75 kronor på den. Men bestämde mig för att inte ta ut dom nya lotterna på samma ställe. Så i söndags så tog jag tre lotter på ica. Då vann jag 50 kronor och efter jag spelat match så svängde vi förbi ica igen och då tog jag två lotter.
När jag kom hem skrapa jag dom och vann 25 kronor. Så jag låg på plus minus noll.

Så idag när jag kom till station kom jag på att jag hade den låg i min plånbok och bestämde mig för att ta en lott.
När jag hade skrapat första raden sa jag till Robin att jag kommer inte vinna något för det var bara höga summor. Men när jag sedan kommer till sista raden så säger jag att jag vann tusen spänn!!!! Robin trodde ju inte på mig och han kunde inte se något eftersom jag typ "hoppa" av glädje. Han ba hur många gånger då?? Så skrapa jag den och bad om gånger tio såklart. Men jag fick gånger 2 :D
Så 2000 kronor rikare är jag idag :D WIHHOHOHOHOHOHOHO!!!!!

they don't know where I've been for the past few years or so

Hej Hej!
Sitter i skolan just nu och är faktiskt rätt nöjd över mig själv! Jag och Robin har jobbat med projekt arbetet idag.
Vi börjar typ om från noll eftersom vi inte har gjort ett piss än... Så nu jävlar gäller det att vi och Jennifer kommer igång!! Just nu sitter vi och väntar på att lektionen ska börja. har religion. har nog inte varit på någon onsdags lektion någon gång än.

Ska hem till Margareta och Kenneth sen. Ska sova där idag eftersom vi börjar sent imorgon. Hoppas jag får pannkaka till middag.. hihi

Fick min student mössa idag också :D Riktigt fin. Måste bara testa den ordentligt så den passar och sånt.
Var ju lite bekymrad över storleken när vi beställde. Men det blir nog bra!!

transformers

Tjena Mannen.
Har kollat på transformers idag. Jag och Robin satt och prata om Shia Labeouf på bussen. Så jag bestämde mig för att kolla på transformers idag. Eftersom jag inte sett tvåan så kanske det är dags att göra något åt det när trean kommer i sommar. Fast jag tror att jag kollar på den på torsdag eller fredag. Ska upp tidigt imorgon.

Har också börjat funderat på studentresan med skolan. Det vore ju inte helt fel att vara brun när man ska ta studenten! Ojjojojoj jag vill utomlands nu!

when love takes over

Gomorron.
Har precis käkat varma mackor. Så jag är lite mätt just nu. Har en lektion idag. Rätt skönt kan man ju säga.
Funderade på att gå hem faktiskt.. Men nu har det ju snöat över natten och det snöar fortfarande så jag är tveksam.
Ska nog ringa och fråga om någon kan skjutsa hem mig.

Har lånat The boy in striped pajamas från Per, våran engelska lärare. Jag har sett filmen för ett tag sen och jag tyckte den var hemsk. Men boken är fan ännu bättre. Beskriver mycket mer än vad filmen gör. Fast så är det ju oftast alltid. Så jag vill hem och läsa den så fort som möjligt.


I CAN'T HAPPEN!!!

Shit!!!!!! såg nyss det nyaste avsnittet av glee. Alltså jag blir rå arg om det händer. Jag kan ju avslöja något heller om någon av er kollar på det och inte sett det. Men jag säger bara FAAAN!

I'm better off without you

Godmorgon!
Hur skönt är det inte att börja skolan klockan tolv på en måndag? Jag har sovit ända till tio idag. Fast det är ju inte alltid det blir den här lyxen. Men mamma var ledig idag så jag får låna bilen till skolan♥ Har bara två lektioner idag också. Så det är också skönt! Hoppas Lill har läst igenom våra arbeten idag.

Ikväll är det träning.... Jag är inte så sugen längre faktiskt. Men får hålla i och kämpa i en månad till!!
Ska nog boka informations möte om Au Pair idag också. Amanda ska följa med så jag slipper åka själv.

hej på er!

efdjkfkdkaklÖlkldkljd'

.ö,lmklmnlkn.b.bvhvvgvfhyvhjyvhj jbhjbjvbhjvljvhvhvlhvvvvvvvvvvdftdfcf k kbvhkgvgfxcf vg gvghvgh hv hbbjkbjksdfbjsdbjkcdbjsdbjöbjk. Våga lära sig nya saker är fan en viktig del i livet.

you must be true to your heart!

Godmorgon!
Vaknade typ vid halv tio. Gick upp och käkade lite frukost. Sen satte jag igång Mulan! För er som inte sett denna underbara disney film har missat något!! Men det kan inte vara många som inte sett den när man var liten.

Ska snart hoppa in i duschen och börja tagga igång till match. Ska möta Irsta ungdom. Vi förlora med en boll förra gången vi mötte dom. Så idag, då jävlar ska vi ta dom på hemma plan. Det kommer vara magiskt.
Och idag ska vi inte låta något förstöra ens flyt! Alla ska fan få chansen!!!!!!!!!! Där med basta! Förstör inte andras chanser!!!!

chicken nuggets <3

Gokväll på er! Kom hem för ett tag sen från Amanda. Dom skulle ha en liten hemma fest.. Men det var inte så jätte kul. Så jag låna några filmer och åkte hem. Just nu sitter jag och väntar på pommes fritsen så jag kan börja steka chicken nuggest!! Fan va gott det ska bli. Skulle ätit det förut men jag hann inte.
Ska antingen kolla på Mulan eller The holiday sen när jag äter denna gourmet middag!! :D:D:D

There's always gonna be another mountain. I'm always gonna wanna make it move. Always gonna be an uphill battle. Somebody's gonna have to lose. Ain't about how fast I get there. Ain't about what's waiting on the other side. It's the climb!

Hejsan! Kom hem från jobbet för ett tag sen. Värmde några mackor och satte igång tvn. Hannah Montana the movie gick. var bara slutet kvar. Alltså när hon sjunger the climb grinar jag fan varje gång.. Så bra!!!!
Ska sova om ett tag tror jag. I nån timme eller så. Sen blir det att fixa till sig lite!

due date

Hur sjuk film?? Haha Zach Galifianakis spelar rollen som Ethan Trembley så jävla bra alltså!!
Man får många skratt i den här filmen. Helt klart värd att se om du inte gjort det än. Det handlar om en kille,Peter Highman, som ska resa hem till sin fru som ska föda deras barn på fredag. Men när han kommer till flygplatsen möter han Ethan som säger åt honom att stänga av mobilen eftersom flygvärdinnorna har sagt till honom. Ethan nämner också att det är bara terrorister som har på mobilen för att dom ska spränga sitt handbagage. Självklart reagerar flygvärdinnorna på det och båda två får inte flyga sen. Där börjar deras sjukt roliga resa hem till L.A eller som Ethan säger, Hollywood!


Everyone thinks that I have it all. But it's so empty living behind these castle walls.

HEJ! jag sitter här hemma och gör inte alls mycket. Har nyligen kollat på Anastasia. Lika bra som vanligt.
Håller på att ladda hem Burlesque nu också.. Den är nog ingen höjdare, men den får duga på att kolla på ikväll.
Ska jobba imorgon så det kan vara skönt att bara ta det lugnt.

Jag vill så jäkla gärna åka utomlands nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

so don't say your goodbyes

Gokväll på er! Sitter här i morgonrocken min och myser. Är sjukt trött. Sov inte bra inatt.. Somna nog inte ordentligt förrän klockan tre. Så det är hur skönt som helst att vara ledig imorgon. Kunna sova ut och inte gör ett piss! Sitter och lyssnar på mina favoriter OneRepublic! Så braaaa!!

Träningen idag gick väl inte så bra, gick väl inte alls kanske man ska säga. Käkade thaimat hemma hos Angelica innan och det skulle jag ju inte ha gjort kan jag säga. Fan jag höll på att spy hela tiden!!! USCH. Så dricker jag ju för mycket vatten också så det blir ju inte bättre.


jag älskar min nya locktång och mina nya new york tröja <3

how many I told you's have you heard before?

jag fick locktången idag!!! :D Så jag testade den direkt och jag blev skit nöjd! Jag kan göra på mig själv lika snyggt som Kicki gjorde på mig :D


I don't want you to be somebody you don't wanna be

Sho. Åkte hem från skolan en aning tidigare.. Jag orkade inte vänta på svenskan. Så jag kom hem vid elva.
Förhoppningsvis kommer min locktång idag så jag kan testa den lite. Ska sova lite middag också. Är as trött..
Tur att jag är "ledig" på fredag så jag kan få sova ut. Vi har ju bara samhälle då och jag sa till min lärare idag att jag inte vill behöva gå upp fem, okej där överdrev jag, för att gå på en lektion.. Så jag är ledig :D


not as dumb as he looks

Tänkte ge er ett litet filmtips en mysig tisdag kväll som denna. Ghost of girlfriends past. En kärleksfilm är det.
Det handlar om en tjej och en kille som alltid har varit intresserade av varandra. Men under åren som gått så har killen fått en sämre syn på tjejer. Han menar på att kärleken är inget att ha och grejer. Fast när han åker för att fira hans brors bröllop så händer det lite annorlunda saker. Matthew McConaughey spelar huvudrollen och jag är faktiskt lite besviken att han inte visar upp sin snygga kropp så mycket som han brukar göra i andra filmer han är med i..



I want to get new life experiences.

Godnatt skulle man nästan kunna säga nu alltså. Onsdagar är en lyxdag jämfört med tisdagar.. Idag var våran historia lärare tillbaka, hon var tillbaka redan igår, men idag har vi det på sista lektionen. Förut hade vi ju matte innan så då var det ju lugnt. Men nu får vi sitta och vänta från 11.40 till  14.55..... Hur kul är det? Kommer somna så fort jag lägger mig i soffan idag. Så jag undviker nog det.

Fick hem mig katalog jag beställde från Culture Care idag. Har läst igenom den och jag tycker det låter bra. Det bästa är, om man bestämmer sig för att åka, att det inte kostar något förrän man tackat ja till en värdfamilj. Så man kan ju ändå testa lite och se om det är något för mig. Ska boka informationsmöte idag tror jag också!!

RSS 2.0