pictures- lisa


i came to dance

Tjenare!!
I söndags så åkte jag ner till åker ett tag och slutade upp hos Lucas med Angelica, Jeppe och Hanna. Vi spelade ett spel där man fick ett ord eller ett namn, land eller what ever som man skulle förklara med andra ord. Det var faktiskt grymt kul och det var många roliga förklaringar, black outs och helt fel ord!  tex Kvack Kvack?? .... Gurka!!!!
Det var min gissning, men det var i stirdens hetta haha. Väldigt rolig och skön kväll.

I måndags chillade jag mest. Kommer knappt ihåg vad jag gjorde....
Igår jobbade jag och idag är jag hemma. Ska se om jag ringer och frågar om jag kan jobba imorgon eller på fredag. Men vi kanske ska träffa alla i laget och käka och tagga för seriepremiär på söndag!!!!!!!!

Får kanske till och med lite mer än 1500 kr över den här månaden som jag kan shoppa för!! :D JIPPPPI!

23 dagar kvar nu!!!!

i am number four

Tjenare Mannen!
Igår så bestämde jag och Kicki oss för att åka upp och kolla på bio igen. Vi reserverade för att kolla på scream 4. Men när jag hämta henne sa hon att hon inte sett någon. Fast det var inte förrän vi var uppe på heron som vi ändra oss och boka för att se I am number four istället! Och fan va tur att vi gjorde det. För den var så grymt bra. Har velat sett den as länge och jag har även laddat ner den, men det var ju så kass kvalité! Men nu är jag kär och jag och Kicki tror att det kommer en tvåa! :D Den ska lätt ses.

Blir mycket film nu också--
pirates of the caribbean
Baksmällan 2
Harry Potter
Water for elephants

Idag har jag bränt mig och fått fuckning linjer på brösten :(((((((

happy easter

Godmorgon på er och Glad påsk!
Det är inte direkt någon favorit högtid om jag säger så, men man får ju i alla fall julmat.. hahah!
Får se om det händer något ikväll. Annars blir det bara att ta det lugnt.

Igår så åkte jag och Kicki för att kolla på Red Riding Hood på heron. Vi käkade innnan och sen gick vi till willys för att handla lite saker. Sen blev det upp och handla gratis popcorn och dricka eftersom jag är medlem i bioklubben (när man handlar biljetter och annat så får man poäng) så hade jag poäng att göra av med! :D Så det var ju inte helt fel.
Har också nu insett att jag måste nästan köpa en stor popcorn för en mellan var ju alldels för liten...

Filmen var bra, men den har potential att bli mycket bättre. Det var två "snyggisar" med. Först så vi bara wow, fast nej... Men efter att hela filmen gått så var en sjukt snygg! Hahaha Som dom sagt i alla tidningar så var den väldigt likt twilight, fast vad ska man förvänta sig från en regissör som gjort första twilight filmen och gjort succé? Då gör man väl något liknade kanske!


no I won't let you close enough to hurt me

Tja Tja!
Dagen har varit bra. Vaknade runt tio, åt frukost och kollade gårdagens Big Brother avsnitt. Sen vart det nått entourage avsnitt också. Vid elva så gick jag ut och sola. Helt vindstilla och as varmt! :D Så skönt :D
Annars har jag mest tagit det lugnt, städat rummet och ännu mer tv.. hahah

enjoy the little things

Tjenare mannen!
Nu är vi så gott som klara med projektarbetet!!!!!! Vi har bara rapporten kvar att skriva och det går nog rätt fort att skriva den eftersom det ska vara ens egna tankar om allting. Känns så jäkla skönt att det är slut på den här skiten!!!!
Jag och Jennifer har bestämt att vi ska vara klara med allt innan vi åker till Alanya så vi slipper känna någon stress över det när vi är där nere för att chilla i solen och festa!!

Imorogn är jag ledig från skolan så då ska jag vara barnvakt från halv ett till ca sex. Det ska bli kul att få vara det för första gången hos den nya familjen :)

Ikväll händer inte ett skit.. Väntar typ på BB bara...

jag vill shoppppppa!

Tjenare mannen!
Helgen har varit lugn, skönt faktiskt. Idag spelade vi träningsmatch mot hällbybrunn. Vi vann med 3-6 och jag fick äntligen göra första målet för säsongen! Nu kanske man börjar komma igång mer. Men efter en kvart i andra så fick jag en boll rakt på snoken så jag satt resten... Men det är kul att heja på laget!!

Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills jag får lön och studiebidraget! Jag har inte shoppat ordentligt eller vad man ska säga sen december typ :( Jag har beställt saker men det är ju inte alls samma sak som att få åka och shoppa lite saker! Men antagligen får jag göra det nu <3 <3
göteborg<3

I LOVE THOSE PRODUCTS!

Stor kärlek till produkterna jag handlade på The Body Shop! Min hy har redan blivit jätte fin tycker jag själv <3

Hade bara en lektion idag, sen åkte jag hem och fixade med min au pair video. Så nu laddar den och väntar på att bli klar. Sen har jag mest deggat och vid sex åkte jag iväg på träning. Gick skit.. Men jag tror jag behöver bryta ihop lite för att kunna komma igång igen. Så vi hoppas fan det blir bättre snart!!! :D

puss

the night was great!

Godmorgon på er!

Helgen har varit grym! I lördags började jag med att jobba, sen efter det var det bara att åka hem och börja fixa sig inför lagfesten. Sen åkte jag ner till Karas och käkade med Jennifer, Emelie, Jejje och Camilla! Det var riktigt gott.
Sen drog vi till hallen där allt skulle vara. Rätt lugnt till en början, men sen så när lekarna började komma igång så blev det roligare! Jag blev kvällens filmare och har verkligen ALLT på video!!!! SÅ jävla bra hahahaha

Sa godnatt till Emelie vid halvfem... Kunde sova en timme sen var det bara upp och göra sig i ordning för fotbollscup hela dagen. VI vann hela cupen! :D As skön dag, satt och sola med Saga. Så nu har jag fått lite färg i facet tror jag:D

Kom hem strax efter åtta.. Skulle kolla på big brother live, men orka bara i en halvtimme. Sen slockna jag..
SÅ nu har jag soviti tretton timmar :D:D:D:D

ska vara hemma idag,,, hahaha
pusss

perfect food!

Tjenare Mannen!
Sitter i skolan just nu. Har skrivit lite på projektarbetet. Vi börjar bli klara så det är super skönt!!! Ska bli så jävla härligt att känna att det är över sen. Ska fira som satan nere i Alanya!!!!!! För det här har verkligen varit en pest! Ni som ska göra den, börja med den så fort ni har chansen så ni inte behöver känna stress.

Igår så sov jag hos Jennifer. Vi tränade vid halv sju till åtta, så när vi kom hem så duschade vi innan vi gjorde maten. Vi gjorde stuvade makaroner och korv. Ingen utav oss har gjort stuvade makaroner förut, men vi följde ett recept, på recept.nu eller något och det var så jäkla gott!! :D Ska be mamma köpa hem makaroner och köttbullar så jag kan nörda det. OJJOJOJ!

Jag är ledig imorgon och på fredag. Har egentligen svenska men vi ska bara jobba med en bokanalys så vi ska skicka ett utkast imorgon bara. Så det är ju hur skönt som helst :D Ska kanske ringa och höra om dom behöver hjälp med renoveringen av färgavdelningen :D

Puss

i don't care about you!!

Tjenare Mannen!
Var några dagar sen jag skrev. Ska berätta om helgen dådå.
I lördags vaknade jag runt nio, tio. Sen vart det bara att tagga till match klockan tre. Spelade med u-laget mot viljan. Vi förlorade dock med 0-2, så det var ju lite trist. Fick lite ont i fötterna bara för man fortfarande ovan att springa på en hel plan. Sen när jag kom hem runt sex så ringde jag Jennifer av någon anledning och då var dom på väg upp till Södertälje. Då blev jag lite taggad på att också åka upp så jag ringde Max och han tagga mer. Så jag hoppa in i duschen och var klar på typ 50 minuter!!! :o haha. Sen for jag upp.

Vi var på förfest hos Simon och det var kul. Spelade fuck the dealer där man ska gissa på ett nummer och sen om man har fel måste man dricka så många klunkar man gissa ifrån rätt nummer. Kvällen drog fortsatte på the strip. Hade nog lite för höga förväntningar på det stället. Men det var kul i alla fall!

På söndag morgon var det bara att gå upp klockan åtta och göra sig färdig för att åka hem. Hade match klockan elva. Den gick betydligt bättre än i lördags. Vi vann mot flen med 3-0!! :D gjorde bort mig några gånger så var tvungen att "make it up"!
Sen var jag helt död.. Mina fötter var helt borta typ... usch och blä

Och idag är det måndag... hahaa
pussss

this is the thing

Jag är kär! Har nog aldrig varit så kär som jag är idag. Återigen gäller det mitt hår.. hahah! Jag är så sjukt nöjd :D
Idag så har jag aa varit och klippt och slingat mitt hår, haha som ni redan vet.... Sen ätit thaimat, ätit chips för första gången på två månader. Man kan ju unna sig en någon gång. Sen kollade jag och mamma på en film som heter, Going the distance, med Justin Long och Drew Barrymore. Den var så gulligt romantisk och kul! Åhhhh kärlek <3

Sitter och väntar på att bb ska börja. ca 10 min kvar. Så ska gå och tvätta mitt ansikte med dom lyxiga produkterna jag köpt.. hhihihi. Men det har gjort mig ffattig också... haha
pussss

i love my hair!!!!!!


RSS 2.0