sometimes you need something new


dom här jeansen köpte jag idag. Beställde även en locktång!

I'd rather hurt than feel nothing at all

Godmorgon! Shit va skönt det var att gå och lägga sig elva för att sen vakna klockan halv tio. Så här sent tycker jag skolan kan börja varje dag. Och snart kommer den ju det. Förutom på tisdagar dock! Men först kan det ta och bli vår så jag kan ta moppen ner till skolan!

Får se om vi ens har historia idag. Våran lärare har inte varit här sen skolan börjat igen.. Skönt men ändå tråkigt, för jag vill ju veta vad hon tyckte om mitt arbete.. Det kanske är värsta failen..

Måste köpa mig en locktång nu också. En 19 mm.. Men dom kostar lite grann. Så jag får vänta lite. Ska föra över pengar till syrran eftersom jag köpt hennes mobil nu!

love happens


I got to decide if you are worth my time.
Maybe there is just no chance of me and you.

I'm too tired for this shit

Hejsan!
Gårdagen var bra! Det var inte jätte mycket drag direkt. För vi drog från 550, till ett annat ställe där det var lite äldre. Men det var skönt det också att få sitta och prata och ha kul istället!
Kicki lockade mitt hår. Det vart så fint! Hon ska fixa min frilla på studenten har vi bestämt nu. Så det känns bra.
Somnade inte förrän sju imorse typ.. hahah. Jag fattar inte varför jag inte kan sova när jag har druckit.. Jag var inte ens full igår. Inte ens lullig. Så det var super konstigt. Vi åkte hem lite efter elva. Så när jag kom hem så popa jag popcorn och satte på en film. Den somnade jag till efter jag sett halva ungefär. Men jag har ju redan sett den så.

Ska nog ladda ner någon film så jag har något att kolla på ikväll.
Jag missade första halvleken på Sverige- Spaninen också... inte ok!!! Dom spelar ju fan om Brons!!!

bilder kommer senare!!

I want you to be mine already, only mine

Godmorgon! Har precis vaknat. Är själv hemma tills imorgon. Vore skönt att vara hemma och chilla med några kompisar. Men så verkar det inte som det blir. Ska till Södertälje och där blir det utgång! Inte helt fel sådär!!

Igår var ju jag och Kicki och kolla på bio. Vi såg Love & other drugs. Jake Gyllenhaal gör ju hela filmen. Fan va snygg han är i den alltså. Sjukt bra kropp och allt. Han skulle gärna kunna få komma till Sverige och sen besöka Åker.
Men filmen i sig var inte så breath aking för mig. Jag tycker att det kunde hänt lite mer drastiska saker än vad det gjorde. Den var bra men som sagt, lite mer händelser!


Jag har lust för att träna idag. Men jag kan ju inte direkt gå ut och springa här i skogen. Dels för att det är halt. Sen så lär dom ju inte ha plogat den vägen jag brukar springa på sommaren... Jag får väl köra någon tränings DVD.

come home cause i've been waiting for you for so long

Goddag mina kära vänner och läsare! Hoppas ni har en underbar dag. För det har jag.
Nej fy så ska jag aldrig börja skriva hoppas jag. Jo om jag har en underbar dag ska jag berätta det!
Idag så hade vi en lektion som alltid på fredagar. Så nödvändigt! Sen åkte jag till syrrans lägenhet för att städa..
Och helt seriöst så kan det varit det värsta jag varit med om!!! Jag visste fan inte vart jag skulle börja..
Tog fan en timma om inte mer och städa det där jävla köket!!!!!!!!!!! usch och fy fan.
Ska fan städa mitt kök minst en gång i veckan när jag flyttar...
Fast nu ska jag ju kanske vara au pair istället :D:D:D Så då kommer jag få städa mycket.. Men fatta att få bo i USA!

Ska på bio med Kicki idag! Vi ska se Love & other drugs. Verkar så jävla bra!

I don't believe that anybody, feels the way I do about you now

Nyduschad efter träningen. Den var lugn. Vi var tio stycken så det blir ju inte så effektfullt som man skulle vilja att det var. Blir inte någon match i helgen heller eftersom det var så många som inte kunde. Det är jäkligt långt till Motala. Så jag ska inte säga att det inte är skönt att det inte blev någon match. För det är typ två timmar dit.. Sen hade vi bara en avbytare också så det blir tungt. Men det är bara tagga tills nästa helg. Antar att vi har match då!

Men nu sitter jag här med min kära chipsskål <333

Do you know where your love is?

Det blev inget mys hos Jennifer igår.. Åkte till Strängnäs istället. Sov så jäkla bra inatt alltså. Drömde inget konstigt för en gångs skull! Skolan var lugn idag. En timmes samhälle och sen kollade vi på Da Vinci Koden.
Den är så grym!! Boken lär ju vara awesome. Men jag är ingen läsare direkt. Men någon gång kanske man orkar läsa den. Just nu sitter jag och äter dillchips <3 Det ska tränas bort på träningen idag!

Studentklänningen jag beställde satt as BRA!! FAN DET ÄR TYP BARA 130 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN <3

chillin with one of my bff

Ska sova hos min kära classmate Jennifer idag. Annars skulle jag behövt gå upp klockan sju för att sedan åka ner till Jennifer.. Då kan jag lika gärna sova hos henne så slipper hon gå upp när jag kommer. Nu kan vi typ sova till senast nio <3 Vi lär väl mest chilla och prata om allt från gräs till vatten.... HAHHA

ses imorgon

puss

do you know where your heart is?

Hejsan! Hade en så konstig dröm idag. Den hände sjukt mycket från klockan sex till sju i drömmen.
Jag kör bil vid Löta skola och så ser jag en bil, så jag slår ju på halvljus. Sen så har bilen jag möter inga ljus alls så jag måste vejja för han eftersom jag inte ser bilen. Jag kraschar liksom aldrig. Sen helt plötsligt är jag på en på fest och jag as bölar för jag har kört av vägen liksom... Men ingen bryr sig typ.
Låter inte så intressant när det blev ord.. Haha men aaa.

Vet inte vad som händer idag förutom att jag kommer hem med bussen fem.. Jag hatar onsdagar!


I saw so many pretty faces, now all I see is you

Det blev inte en så lång skoldag idag. Skönt som tusan. Stannade till på lindex och fick med mig ett skärp, skjorta och BH&trosor. Sen blev det visst en lila klocka från UR&PENN också. Sen..... en eyeliner och ögonskugga...............
Jajaja det är snyggt i alla fall!

Längtar inte tills imorgon...

Pusss

There's someone I've been missing, and I think that they could be the better half of me

Hej!
har nyss kommit hem från handbollsträningen. Niklas höll i träningen för det mesta idag!
Det var as kul. Vi fick öva på olika skott tekniker! Eller för 9meters position idag. Men en bra handbollsspelare ska ju kunna skjuta överallt ifrån! Vissa saker var svårare än dom andra.. Önskade att jag var 10 cm längre. Alla andra i min familj är ju i alla fall över 160. Men inte jag.. nej..

Om någon högre makt är snäll imorgon så har inte Lill blivit frisk och vi har inte fått någon vikarie. För då slutar jag 11.40. Hur skönt? Jävligt skönt!!

Börjar bli tagggggggad för helgen också!! :D


I hate every second of it

Idag börjar jag klockan tolv. Men pågrund av den här äckliga snön som gör att jag inte kan åka min beloved moppe ner så måste jag gå upp när pappa ska åka ner.. Känns lagom kul att gå upp klockan sju när bussen inte går förrän 10.47. Så ska jag åka ner och väcka stackars Jennifer också bara för jag ska ha någonstans att vänta innan bussen går. Förhoppningsvis så somnar både hon och jag en stund till och vaknar klockan tio eller något.
Jag måste seriöst skaffa mig en egen bil och vinna på triss!!!!!

I know you love me, I know you care

Nu är det halvlek i handbollen. Sverige leder med två eller tre bollar om jag inte minns helt fel mot Kroatien.
Om vi vinner idag så är vi vidare och har inte så stor press på oss imorgon.

Idag har jag upptäckt att Justin Bieber är jäkligt bra och ser grymt bra ut för sina lilla ålder.. 94:a pojke det vore nått. Men hans låtar fastnar direkt när man börjar lyssna på dom. Jag kollade även på en utav hans första videosar på youtube med with you. Då sjunger han grymt bra!!!!


vill ha sommar nu!

studentklänning

Jag hittade en så fin klänning på nelly för några dagar sen. Jag berättade det för Kicki igår. Hon hade kollat på samma.. haha. Men hon sa också att hon skulle kolla vidare tills det kommer fler vita klänningar. Så jag har beställt den nu. Hoppas den passar och sitter bra, för jag är helt kär!!!!




nothing to be afraid of

Godmorgon.
Har ätit några grekiska mackor från coop. Dom bakar så jäkla gott bröd där alltså. MMMMM!!!
Igår så kollade jag på the grudge.. Första gången jag såg den var med Jennifer och Josefine om jag inte minns helt fel. Vi pausade då mitt i filmen typ för att gå och hämta mera kuddar i Jennifers rum. Vi var ju inte direkt gamla då. ELva eller tolv år gamla kanske. Så när vi är i hennes rum så hör vi den där jävla barnet som skriker som en kattjävel.. Vi hoppar in till varandra och sen springer vi ut skrikandes på gatan.. Efter det kunde jag inte sova normalt på typ ett halvår. Fan jag var helt psykad efter den filmen. Men när jag såg den igår så var den så löjlig att jag inte visste var jag skulle ta vägen.. Hahah sjukt dålig film!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle egentligen varit med på fotbollscup. Men jag känner att jag inte kan vara borta hela helgen. Så det blir nog lugnt idag bara.


the big question

Frågan är ju varför jag skrev risgrynsgröt.. Det tar ju evigheter att göra.
Jag menar ju självfallet mannagrynsgröt :D

so please tell me what there's to complain about

Godmorgon. Vaknade för en stund sen. Ska upp och koka mig lite risgrynsgröt och äta några mackor.
Ska ju åka till Norberg idag och det är långt dit. Jag ska köra också.. Men det går väl bra får vi hoppas, köra och matchen. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl lugnt med vänner eller själv.. haha :D

ses sen!!

just let go

Har nyss kollat klart på: The curious case of Benjamin Button eller som den svenska titeln, Benjamin buttons otroliga liv. Den var lång, men bra och annorlunda. Hur ofta ser man någon växa yngre? Inte ofta. Filmen blir ju inte sämre när Benjamin, som är spelad av Brad Pitt, kommer till den perfekta ålder. Fan va snygg han är alltså. Har inte tyckt det förut men har ser ju grymt bra ut. Så han kommer få pryda min blogg idag! Även fast filmen var lång så var den värd att se. Dom flesta trailers visar inte så mycket av filmen. Så man blir inte besviken.


Ska nog kolla på en film till. Är as trött men klockan är ju inte ens halv nio. Så det får bli Ghost of my girlfirends past eller 500 days of summer, har inte bestämt mig än.

runaway with me

Hejsan! Nu ser håret bättre ut än vad det gjorde imorse. Jag och Jennifer körde med folie. Så vi fokuserade på dom mest bruna/gråa slingorna. Håret är fortfarande inte perfekt. Men det är betydligt bättre. För se om jag kanske slingar igen om någon vecka. Men ska köra med silverschampoo och se om det bli bättre. Efter jag hade slingat så gick jag faktiskt hem. Det tog 45 minuter men det var skönt. Har inte varit ute så länge på hur länge som helst!

Ikväll blir det lugnt. Ska spela match imorgon. Måste gå upp halv tio senast. Ska köra ända till Norberg också. 18 mil är det dit tror jag. Så kommer nog vara rätt trött på lördag kvällen.
Ska kolla om det är något bra på tv, annars så får jag ladda ner någon kärleks film!

förslag? :)

what are we waiting for?

Så jäkla skönt att Sverige får revansch! Ska snart gå upp och lägga mig med min fiskbensfläta som jag gjort på mig själv. Den blev inte direkt bra. Men det är första gången jag gör på mig själv. Har toffs och sen delade jag upp håret.
Jag tror det kommer bli min uppsatta look i sommar. Det är snyggt och man kan ha flätan spänd och lös!


sverige♥

Just precis nu ser jag Sverige vinna matchen mot polen!!

I see your true colors and that's why I love you

Hej! jag sitter här och lyssnar på min lisa chill lista på spotii. Jag gillar mer lugn musik framför dansmusik. Det lyssnar jag bara på när jag ska tagga till. Och dagar som denna finns det inte så mycket att tagga för. Det skulle vara för imorgon, dels för att det är fredag, men jag ska ju slinga mitt hår då. Fanns bara en kvar på ica.. Så jag får se om jag köper en till eller om det får räcka. Håret såg bättre ut idag när jag hade duschat det. Men jag tror att några ljusljusljusa slingor gör susen. Mår inte bra med den hårfärgen jag har nu.


i'm gonna give my heart to you tonight

Godmorgon eller goddag?
Själv har man varit vaken sen klockan sex. Drömde konstigt idag också. Det börjar faktiskt bli interessant, inte för att jag kommer ihåg vad jag drömde om inatt. Men spännande var det. Känns sådär lagom kul att gå upp klockan sex när man börjar 11.10... Men jag skulle ändå in till strängnäs till halv nio. Men just nu är jag hos syrran, Amanda.
Har fått testat hennes gamla mobil. Ska antagligen köpa den. Ska testa den någon dag bara. Det jag gillar med mig gamla är ju att det är konversationer på den sonyn. Det är ju så bra för då kommer man ihåg vad man skrev.. haha.

Tror det är en likadan mobil som Kicki har :)

Ingen träning idag helller.. Känner mig lite ofit just nu.. Så skulle gärna tränat. Men små pojkarna skulle ha match och Sverige spelar ju 20.15 idag så!!!!!!

baby you're beautiful

Sho bre! har nyss kommit hem från skolan. Är så grymt trött. Gick upp tio i sex imorse. Vissa dagar måste jag åka med mamma eller pappa ner för ens komma till bussen och då kan det bli så tidigt. Onsdagar kommer inte direkt vara min favorit dag.. Börjar halv nio och har sedan hål från 09.55-12.10. Sen har vi en timma emellan nästa lektion också. Blir väl bättre och skönare när samhället slutar vecka tio <3
Så här är mitt schema just nu.. sen försvinner dom lila lektionerna :))))

fan man ser ju inte.. men iaf! haha

Ska äta schnitzel idag, så jäkla gott! Det var några veckor sen sist. Är asss hungrig!!!
pussss

to all those lost souls who have forgotten to believe in the immensity of love

Sverige förlora... Skit också. Men det är bara att tagga om och se dom spöa Polen på torsdag förhoppningsvis!
Tänkte bara säga godnatt och berätta mina planer för natten:
Jag ska sova som en stock och försöka att inte dra ut lakanet så det skrynklar sig under mig!
Jag ska heller inte drömma så konstigt som jag gjort några dagar irad nu.
Fast jag vill ju att det ska vara spännande i och för sig! haha

Fyra inlägg på en dag.. Måste vara nytt rekord! :D bra eller dåligt?
Ja det kan man ju undra. Jag hade tänkt att ha en internet fri dag. Men det får bli någon annan dag istället??
Troligt? hahaha


I hope it's gonna make you notice someone like me

Yes, yes. YES!!! mitt E.L.F smink har äntligen kommit efter mer än en månads farande!
Har testat dom saker jag köpte och allt är suveränt! Nu är det ju bara frillan som ska
fixas tillbaka till normal färg. Det blir snart hoppas jag. Kanske på fredag om Jennifer
har tid och viljan.. haha :D

Om 25 Minuter ska SVERIGE spöa argentina!!! :D

böcker för körkort B

OBS!! SÅLD!!!!

Fick en kommentar som frågade vad det var för böcker som jag ville sälja.
Så tänkte lägga ut dom nu.






tyvärr har jag skrivit i studiehäftet. Men jag suddar ju så klart bort det innan om någon skulle vara intresserad.
Jag skulle tänka mig 200 :- för allt. Jag tror även att det är den nyaste upplagan som finns. Tog ju körkort i oktober så tror inte att dom hunnit gjort någon ny än.

Skriv till [email protected] eller kommentera!


känn en doft av kärleken

Tja!
Jag har nyss kollat på en utav dom finaste filmerna: Lejonkungen.
Jag kommer ihåg när jag var liten och kolla på den. Då gick jag upp på bordet och röt som Simba
gjorde i slutet. Fan va den här filmen är bra. Den får med alla viktiga delar som alla filmer borde ha.


Ikväll spelar Sverige igen. Matchen igår var ju inte direkt någon höjdare så vi får hoppas att dom
inte är trötta idag och krossar motståndet!!

don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable

Sitter just nu och kollar på Sverige-Sydkorea.
Sverige leder, men dom har inte direkt domarna med sig om man säger så.
Men eftersom det blir utvisningar hela tiden så måste man ju göra något åt det!

Jag ska nog kolla på en film ändå. Det blir Lejon Kungen
Den är så grymt bra. Jag har inte sett den på ett tag så jag laddade ner den.

Första biltabben idag.. Fuck också... Jajajajajaja.

he's just not that into you

Hej! Sitter här hemma och ugglar igen. En dag i skolan är gjord. Bara fyra kvar nu! Hoppas det går fort.
Har väl egentligen inget att längta efter i helgen.. Men det är ju skönt att få sova ut bara.

Har träningen idag. Men den kommer bli kort eftersom Sverige spelar mot Sydkorea klockan 20:10.
Och den vill ju alla, eller dom flesta hem och kolla på. Det kommer bli vinst idag.
Det känner jag på mig. Ska nog inte se någon film idag. Kommer bli lite sent.
Jag börjar kvart i nio imorgon så då kan man ju inte stanna upp till tolv som jag gjorde igår.

ge mig!!!

what if we were made for each other?

Har nyss kollat klart på: Letters to Juliet.
En riktigt mysig kärleksfilm som jag behövde denna söndag kväll.
Fick gråta några tårar och det är ju aldrig fel.
Overall var filmen bra och budskapet är väl att ta chansen.
Eller som dom säger i filmen," what if".



can you feel all the love?

hej på er!
Matchen idag gick inte riktigt som jag hade hoppats. Men jag antar att det bara är att ta nya tag och inte ge upp nu. Det är inte mycket kvar och det känns dåligt om jag ska sluta kämpa nu! Så nu ska jag tagga grymt mycket tills träningen imorgon.

Just nu sitter jag och skriver klart det sista sista sista på Leonardo Da Vinci.
Har bara källförteckningen kvar. Känns jävligt skönt om man får säga så!
Ska belöna mig med den sista chips påsen jag ska äta på bra länge..
Måste säga att man blir onödigt gasig av att äta så där onyttigt..
Det var inte så på lovet... HAHHA. Ska även kolla på Letters to juliet.
Eftersom jag inte behöver gå upp för en nio imorgon :D


mitt gråa hår <3

Inspikeboule me

Kollade på den filmen igår. Eller som den egentligen heter: despicable me.. Den var bra.
Trodde det skulle vara mer komedi i den. Men det var det inte.
Det var nästan en "familje"film där kärlek och grejs är mer centrum i filmen.
Men det dög väl för mig eftersom jag är så jävla tråkig... Nästa helg måste det hända något!!!


Juste, Är det någon som vill köpa teoriböcker till körkort? :)

just a normal girl

Antingen så beror det på att jag är trött eller så är det för att jag är en tjej..
Men fan jag vill ha mitt blonda hår tillbaka :( Vill inte ha dom här fula slingorna
som gör så att mitt hår ser grått ut:(( Fan jag har lust att grina........

I want you to miss me

Haha.. Alltså hur kass får man vara som jag var idag.. Jag skulle åka till Denise i Länna för att hämta
en grej till matberedaren som jag glömde där. För att komma till Länna kan man antingen åka ner till Åker
och ta den vägen. Men det finns en annan som går fortare. Man åker ut på 55:an. Den går fortare för mig iaf..
Så när jag börjar köra så kommer jag till svängen där man ska till Åker. Och då började jag tveka.. "Va fan skulle jag tagit höger förut eller har jag missat det?".. Så jag ringde det Denise och säger" Vart fan ligger Länna?"
Snacka om blackout.. Men jag kom ju dit tillslut!

Jag har nyligen sett Sverige krossa Slovakien som jag skrev att dom skulle göra på min face status!!
Så jävla gryma! Fan nu är jag as taggad tills matchen imorgon. Jag ska köttttttta!


this could really be a good life

Då var dom timmarna gjorda på Järna Trä. Det var väldigt lugnt. Nästan för lugnt...
Men nu är jag hemma. Vill så jäkla gärna spela handboll idag. Så jag har något att
göra.. men det blir väl att bara vara hemma idag igen. Sverige spelar ju ikväll så
då har man ju något och kolla på i alla fall! Men annars ska jag väl fortsätta
med historia läxan.

Under lovet har jag typ inte ätit något onyttigt alls.. Men när skolan börjar
blir man ju så less att man måste unna sig saker.. Har blivit lite för mycket popcorn och chips nu.
Men nu äre slut på det förhoppningsviss!!!!

hard work, work

Godmorgon på er! Här sitter jag och väntar på att köra iväg till Järna för att jobba lite.
Kommer nog bli väldigt lugnt. Brukar vara det nu när det är vinter. I alla fall på lördagar.
Men det blir bra, för pengar är pengar och I'm in desperate need of them!!
Brukar vanligtvis inte bara ta ut en lördag till lön. Men det får bli så den här månaden.

Hade en sån rolig fredag igår så det är sjukt!! Gjorde historia läxan.. Så nu har jag bara en sida kvar som jag måste skriva. Men det kankse blir mer, för det är reflektionerna och det som ska skrivas nu. Och då kan man ju vimla på som fan :)


ses sen!
pusss

easy a- good life

Har nyss kollat på filmen Easy A. Den avr riktigt bra faktiskt. Tjejfilm for the win! När jag kollar på film så fastnar jag ofta för låtar som är med i filmerna. Så klart gjorde jag det nu också. Det svåra är ju bara att f¨reda på vad det är för någon låt eftersom man aldrig hört den förut. Så jag satte igång den scenen igen när filmen var slut. Lyssnar på vad dom sjunger och söker på det. OneRepublic har gjort en låt: Good life! Och det är den som var med i filmen.
Lite roligt och konstigt eftersom jag älskar onerepublic!

fallin in and out of love

Nu har jag klippt och färgat mitt hår. Blev lite eller rätt så mycket mörkare för min del. Eller vad jag är van vid iaf.
Men jag längtar faktiskt tills det blir sommar för då kommer det vara blooooont. Fick även mitt H&M paket idag :)
Båda satt bra. Skulle nog behöva sy upp klänningen typ 15 cm  :)

idag blir det lantchips- gräddfil tillsammans med THE HANGOVER ♥

I need to find my own way

Godmorgon. Idag ska jag iväg och klippa och färga mig i Eskilsuna. Carola som jag klipper mig har flyttat dit. Så då är det ju bara att haka på! Jag har längtat länge efter det här. Mitt hår ser så risigt ut alltså. Ska bli skönt med lite ny fräsch färg och nya toppar. Det ända negativa med det är just att det är i eskilstuna och att det är lite dyrare..
Men det får man väl ta, får om man vill vara fin får man lida pin..

Men jag har fått några "jobb" nu. Jag ska flyttstäda med jennifer och antagligen en vanlig städrunda också. :))

pusss

fynda

Här har ni lite kläder till bra pris. Jag har nästan aldrig använt några av plaggen.


Svart kläning med strass
Strl: 36
Från: H&M
Pris: 100:-

Paljettklänning
Strl: S
Från: Cubus
Pris: 200:-


Tshirt med coola axlar
Strl: Xsmall
Från: Monki
Pris: 40:-


Adidas tröja med silver
Strl: 38
Från: Stadium eller Intersport
Pris: 200:-

Pris går att diskuteras.

Jag har aldrig sålt saker förut. Så om det är någon som jag måste skicka sakerna till,
kontaka mig på [email protected] och skriv fynda på bloggen som ämne.

how am I gonna make it?

Fan jag är verkligen super fattig. Nu måste något göras. Ska kolla igenom min garderob och se vad som kan säljas.
Paljettklänningen rycker nog och massa andra saker. Jag hoppas mina kavajer försvinner också. Behöver verkligen pengar just nu. Det är ingen som vill ha sitt rum, lägenhet eller hus städat? haha jag gör fan vad som helst..


getting better

Hejsan. Sitter här hemma med en påse naturchips och "kollar" sagan om ringen. Sitter ju även inne på datan så det blir ett öga på varsin skärm. Ungefär som det brukar vara när jag är hemma.... Kollade på Law Abiding Citizen igår med Gerald Butler. Fan grym alltså. Riktigt djurig var den! Spännande hela tiden. Ska kolla på 127 hours idag. En film med James Franco. Den verkar också vara bra.

Var till vårdcentralen idag och kollade om jag hade urinvägsinfektion.. Men jag hade inte ont igår när jag gick på toa. Reslutatet visade bara en liten höjning. Så jag ska dricka tranbärssaft. Fan va äckligt det är. Så det blir nog citron istället! Förhoppningsvis har det läkt ut av sig själv.

Har bara en lektion imorogn och på fredag :( Fast!!!, vi får vara lediga på fredag :D
Men då måste vi gå imorgon... Känns så jävla onödigt att behöva gå upp sju för att sen sluta skolan halv tio.. Vad är det för mening? Sen kommer jag inte ens hem.. Blir nog att sjukanmäla mig alltså. Sen får jag gå till henne någon annan dag isället.

intresserad?


--------------------------------------------------------------------------------
_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

om det är någon som vill ha en kavaj så tänkte jag försöka sälja mina två nu.
jag använder dom ändå aldrig. Storlek 36, 200 kr styck.

BÅDA SÅLDA!

i want spring and summer













somethings we don't talk about

Hej! Första dagen i skolan avklarad.. Hade en lektion. Kändes jäkligt onödigt att åka in då faktiskt. Men våran skola är ju så himla bra på att informera när lärarna är sjuka. Det bästa är väl det nya schemat. Och om det stämmer så kommer vi vara lediga fredag från och med vecka 10!!! :D Fast man kankse kan fixa hemma lektioner dom fredagarna som är innan. För då har vi också bara en lektion i så fall.

Jag kan ju inte säga att jag älskar livet som en fattig lapp. Köpte mig två trisslotter idag i hopp om att jag skulle bli miljonär. För plötsligt händer det ju. Men nej, inte för mig. Skit också!!!

Somnade en stund på soffan nyss. Fan va skönt det var. Längtar tills jag ska gå och lägga mig!

shuuuste

jag ska klippa och färga mitt hår på fredag!! :D

I'm in over my head

Kläderna jag la ut förut är nu mina i slutet av januari ♥

Fast jag kan ju säga att jag kommer få leva som en fattig bonde restan av våren..
Jag ber verkligen om att jag får jobba på lovena nu alltså. Jag kommer inte klara mig annars!
Varför skulle jag skaffa bajs abonnemang? :( Jag vill verkligen göra så jävla mycket i sommar och
då behöver man pengar. Ska man börja klippa gräsmattan igen kanske?
Jag tror fan det. 100 spänn liksom!!  Det blir mycket i längden!!!

I WANT YOU!!


I see you

Hej på er! Sitter här och gäspar i soffan. Har nyss kollat klart på Avatar♥ Så jävla bra!! Den nya version: extended cut var grym. Det var inte jätte mycket nytt men det som var smälte bra in med filmen. Men nu är jag grymt trött. Somnade mitt i filmen.. Men det var skönt med en liten sovpaus. Måste säga att jag är öm i kroppen som fan idag efter att ha spelat två matcher igår. Kroppen var inte direkt van vi det efter uppehållet. Men det är bara att tagga om och träna bort det onda idag. Får inte glömma bort och göra armhävningar idag!!!

pusss på er

you can never say never, don't let me go

Godmorgon! Idag är det matchdag!!!! Dags att börja tagga som satan. Har sovit as bra idag också. Kollade lite på avatar the extended cut. Såg ungefär en halvtimme. Men det var en mycket bättre början tycker jag. Eller asså den är ju förklarande. Man får se hur världen ser ut på jorden. Vilket jag tyckte var bra. För det är ju ändå år 2154 om jag minns rätt. Ska kolla klart på den ikväll. Måste ju göra lite läxor också. Har lite att göra i matten. Men där behöver man typ bara skriva av så :D hahaha.


i want youuuuu,ok?

all this time

Hej! Lika trött idag som igår.. Hoppas det blir bättre när skolan börjar. Så man får lite rutin igen. har jag gjort några läxor idag då? Ja lite grann. Men det är typ tre sidor kvar att skriva... vet fan inte hur jag ska få ihop det till fem sidor. Får se om jag gör något mer idag eller om jag fortsätter imorgon efter matchen. Är fan as taggad! Det var länge sen det var match. Ska ge järnet!!!

Halv tio ska jag kolla på John Tucker must die. Haha kom ihåg när jag och Amanda kollade på den första gången. Haha skratta som fan när han har på sig string. Eller inte då. Men sen när alla andra killar härmar han.. Shit asså..
Jag kanske somnar i filmen.. hoppas nästan på det. Så jag får sova lääänge.


you make me happy



got no reason

Godmorgon! Somnade relativt tidigt igår. Har sovit som en gud! Vaknade för en halvtimme sen och nu sitter jag framför datan.. Konstigt eller hur? Fast jag sitter här för jag ska göra ett arbete om Leonardo Da Vinci. Det ska vara inlämnat på måndag tror jag. Så det kanske är dags att börja göra lite. Jag har inte ens pappret om hur och vad man skulle skriva om. Men jag hade redan gjort lite . Så jag får hoppas att det blir bra. Fem sidor ska det bli om jag minns rätt. Så jag ska sitta här hela dagen och sen ska jag sova igen! haha.. Fy fan vilken rolig lördag!

Har fortfarande inte fått något svar från elf. Så nu blir jag fan riktigt jävla förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


It takes courage to grow up and become who you really are.

God kväll på er! Jag är sjukt seg idag.. Har somnat till och från på soffan och i fåtöljen. Sen gick jag upp för att kolla på mumien och tänkte somna till den. Men än har jag inte somnat. Jag antar att det är för jag måste gå på toa hela tiden.. Vaknade inatt och var tvungen och gå på toa. Gjorde as ont och kändes som om jag inte skulle kunna "stänga" blåsan liksom... haha låter roligt men det är det inte. Så jag tror jag har urinvägsinfektion.
Ringde till vårdcentralen och om det blev värre skulle jag ringa i helgen till ett jour nummer. Annars kommer det kanske gå bort av sig själv. Dricker vatten och saft som jag vet inte vad. Annars får jag ringa tillbaka på måndag och åka för att få medicin.

Ligger som sagt här i sängen med en inbakad fläta rätt nice asså!!

no I won't back down

Hej hej hej!
Tjejkicken igår gick bra. Eller aa.. Man missade ju målet och sånt.. Men det gör jag ju varje år.
Vi åkte ut eftersom vi bara gjorde två mål.. Men vi hade en mindre match spelad också.. Så det var ju lite trist.
Efter det åkte jag till Amanda och Henke. Vi skulle kollat på Avatar men det blev inte så. Vi åt istället hemma gjorda hamburgare och pommes. Sen drog jag vidare och sov gott som satan. Drömde typ att jag bodde i ett husvagnstält.. Ska bli roligt och se vad jag drömmer om ikväll. Drömde för någon dag sen att det var typ alien invasion och det regnade bilar och dom kom rakt emot oss.. Haha..

Något jag längtar efter är mitt smink från elf som jag fortfarande inte fått. Lite besviken är jag..

pussssssssssssss

secrets

Hej! Jag hade en sån konstig dröm idag.. Det var typ gollum.. Fast det var hur han kom till på ett annat sätt. Sen typ "tävlade" jag mot honom för att komma ut från något som liknade en kyrka typ. As konstig!!! Men jag sov skönt iaf, varmt och gosigt täcke :) Idag är det lagfest med tacos och massa skojj. Blir nog inte kvar så länge. Hoppas att det dyker upp något annat så man kan dra vidare sen mot kvällen! Men jag är assss sugen på tacos! Åt bara en tortilla hemma hos Ange, så det passar bra att det är tacos en gång till i veckan!


from all the truth that I said

godmorgon! Sitter här i min mysiga morgonrock som jag fick i julklapp av Angelica och Jennifer. Jag lever typ i den här hemma. Ska snart slänga på mig tofflorna också och börja städa mitt fruktansvärt stökiga rum. Ser för Tasssskigt ut där uppe.. Nästan så jag mår dåligt fakstiskt.. Och då har det gått långt. Så det lär ju typ ta hela dagen. Sen efter det ska jag unna mig en riktigt lång dusch. Fast innan det blir det fotbad. Mina fötter är så snygga efter nyåret. Det är inte så bra att gå runt i 13 cm, jag tror dom är det, en hel kväll och natt!!! Så det gör jag nog aldrig om! Ska försöka hinna med och måla naglarna också. Men det lär jag hinna.. bara jag börjar sätta fart!


don't need another perfect lie

Goddag! Bilderna från nyår ligger ute på face, så kolla där!
Igår så åkte jag in till tuna park och handla present till Angelica, eftersom hon äntligen fyllde 18 år :D
Hittade även några saker till mig själv. Köpte Aladdin. Angelica fick Törnrosa och Snövit av mig. Så vi ska ha en filmkväll här någon dag. För jag vill ju också se dom! Vid sex så åkte jag ner för att fira henne. Vi bjöds på tacos och cheesecake! Sen så började folk strömma in. Jag drog hem vid tio. Jag drack inte.. Så det var inte så roligt när alla blev glada och jag sitter där.. Men ananrs var det en rolig kväll!! GRATTIS ANGE!!! :D

När jag kom hem så popa jag popcorn och kollade på aladdin! Orkade inte se klart hela.. somna väl vid tolv, halv ett.
Och nu är jag vaken.. vet inte vad som händer idag! Bara att det är träning!!!!!! :D:D:D


pusss

sjuuuuukt trött.... stört

Fy sjutton! Nu har jag kanske sovit 5 timmar sammalagt på denna natt och dag!
Kommer nog inte få någon sömn tills mamma, pappa och emma går och lägger sig..
Dom kollar på Mamma Mia!, och dom har på surroundljudet så det hörs ju som man
jag ligger där nere och kollar också.. Men ist för att sura, får ni en bild på mig!

pusss

gott nytt år!

jag skriver och lägger upp bilder senare!
tack alla!

RSS 2.0